Soțul Mihaelei Cernea, Costin Craioveanu, reproșuri grele după ce a aflat de divorț: „De când v-am construit case”

Costin Craioveanu a avut, recent, o reacție neașteptată pe rețelele de socializare după ce a aflat că Mihaela Cernea, fosta solistă de la Class, a depus actele de divorț.

Pictorul Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au fost timp de 21 de ani o frumoasă familie cu bune, cu rele. În schimb, acum câteva zile, solista trupei Class a anunțat că a inițiat proces de divorț, asta după ce la începutul anului a cerut un ordin de protecție, acuzându-și partenerul de violență.

Acesta din urmă a aflat din presă de intenția soției sale, motiv pentru care a cedat și a postat pe rețelele de socializare un mesaj în apărarea sa. Costin Craioveanu a declarat că nu a fost violent cu Mihaela Cernea, ba din contră a făcut tot ce i-a stat în putință să o facă fericită.

„Ce a fost nimic nu va mai fi… Sa iubești un om 21 de ani și să faci dragoste cu el zilnic și nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15% adevăr? De ce ai stat iubita mea cu mine, dacă nu mă iubești de 21 de ani? De când v-am construit case, v-am dus în toate vacanțele din Europa… Cu iubire și cu cele mai mișto mașini, hoteluri… și iubire. De ce? Ca eu, Costin Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția! Doar am făcut dragoste cu ea și are doi super copii. Eu pictez și am grijă de oameni fără familii', a scris pictorul pe Instagram.

De asemenea, în mesajul său a amintit un episod scandalos în care a fost implicat chiar în fața sălii de fitness a cântăreței. El a fost bătut de mai mulți oameni și a avut multiple leziuni, relatează Click!.

„Din când în când mai bat și mă apar de câte un țăran din Sălăjan, care se bagă peste familia mea, iar mâna mea dreaptă nu mai poate picta, că mi-au rupt-o în fața sălii. Doar voiam să știu cu cine pleacă Leia mea la ski. Restul e cancan și vrăjeală. Cine mă cunoaște știe ce fel de om sunt, iar adevărul e unul singur și nu mi-l ia nimeni niciodată!', a mai adăugat Costin Craioveanu în mediul online.

În ordinul de restricție cerut de Mihaela Cernea este specificat faptul că pictorul nu are voie să se apropie mai mult de 200 de metri de solistă. Mai mult decât atât, este așteptat să facă terapie timp de trei luni la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete