Soția lui Nicolai Tand: „Nu mă așteptam să mă îndrăgostesc și mai tare de el”

Monica Tand i-a făcut soțului ei, Nicolai Tand, o declarație de dragoste inedită, după ce acesta a părăsit competiția „Dancing on Ice – Vis în doi' de la Antena 1.

Cunoscutul și charismaticul chef Nicolai Tand a acceptat să participe la competiția „Dancing on Ice – Vis în doi'. Competiția este o provocare chiar și pentru cei care știu să patineze, însă pentru începători cu atât mai mult. În ciuda accidentărilor suferite încă de la începutul competiției, el și partenera lui, Daniela, au prezentat momente frumoase, pe placul juriului și al publicului.

Alături de Daniela, Nicolai Tand s-a duelat pentru a-și păstra locul în competiție cu Ruby-Zsolt. Însă voturile juriului au fost în defavoarea cuplului Nicolai-Daniela, așa că cei doi au părăsit competiția.

Alături de aprecierile juriului și ale publicului, au venit și cele ale familiei. Iar mesajul soției lui Nicolai, Monica Tand, a fost unul deosebit:

„Viața asta e tare surprinzătoare… Când Nicolai a intrat în proiectul Dancing on ice m-am așteptat la multe lucruri: că o să petreacă mult timp la antrenamente, că o să fie obositor, că o să-mi fac griji să nu se accidenteze… Nu m-am așteptat ca emisiunea asta să mă facă să mă îndrăgostesc și mai tare de el. Și asta s-a întâmplat. Am văzut încă o dată cât este de implicat, cât suflet pune în tot ceea ce face, cât de mult muncește să își depășească limitele și să ajungă cât mai sus, cât este de empatic și cum este modelul perfect pentru copiii noști. Je t’aime!'

Nicolai Tand: „Sunt bucuros!'

Și Nicolai Tand a transmis un mesaj frumos după încheierea ediției cu numărul 4. Acesta a mulțumit familiei, partenerei de scenă și celor care i-au susținut în această perioadă, spunând:

Fiecare lucru nou pe care îl învăț mă face mai bogat. Fiecare om fain pe care îl cunosc mă face mai bogat.
Fiecare experiență pe care o trăiesc mă face mai bogat. Fiecare senzație nouă pe care o simt mă face mai bogat. După Dancing on Ice sunt muuult mai bogat, pentru ca am învățat, cunoscut, trăit și simțit atât de multe lucruri! (…) Sunt bucuros!'

Nicolai Tand Vis in doiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Vlăduța Lupău, probleme înainte de sarcină

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete