Sorin Bontea, nevoit să plece de acasă pentru un trai mai bun

Sorin Bontea, nevoit să plece de acasă pentru un trai mai bun

Sorin Bontea este unul dintre cei trei jurați de la „Chefi la cuțite' și nu are nevoie de prea multe prezentări. Datorită entuziasmului, a zâmbetului larg, dar și a talentului culinar pe care l-a demonstrat de-a lungul timpului a reușit să intre în sufletul tuturor românilor.

Ceea ce nu știm sunt detaliile din viața sa dinainte să devină persoană publică. Invitat în unul dintre podcast-urile realizate de Mihai Morar, simpaticul chef a povestit că viața lui nu a fost deloc ușoară și în copilărie a avut, din păcate, numeroase greutăți.

Juratul emisiunii culinare de la Antena 1 mai are patru frați și împreună au învățat ce înseamnă să muncească de mici pentru a obține ceea ce nu aveau. Mai mult de atât, Sorin Bontea a fost nevoit să plece de acasă și să accepte să muncească în condiții grele. pentru a munci chiar dacă nu a avut parte de cele mai ușoare condiții.

Cu toate acestea, întâmplările nefericite nu l-au doborât, ba din contră l-au făcut să vadă partea bună, să se bucure de ceea ce primea de la viață și să-și mențină energia și zâmbetul pe față.

„N-am crescut în puf. Absolut deloc. Patru frați. Nu am crescut pe genul, bă, le-am avut pe toate. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată. Am trecut prin multe și nu mi s-a părut foarte greu. Era obositor că nu duceam. Mie îmi place să mă bucur de lucruri. Adică, în orice mai găsesc ceva să râd. De-asta încerc să găsesc lucrurile bune cam prin orice', a mărturisit Sorin Bontea.

O mare calitate a celebrului chef este ambiția. Niciodată nu a simțit invidie pe cei din jur și a luptat din greu pentru a-și construi numele pe care îl știm astăzi încă din adolescență.

„Întotdeauna, am avut, nu am avut, așa și? Am avut? Doamne ajută! Pe genul ăsta! Nu am fost niciodată așa, dacă are sau n-are celălalt sau de ce muncesc și nu muncesc altceva. Dacă ăsta sunt și asta se întâmplă, ce să fac altfel? Nu am făcut niciodată un capăt de țară dacă nu se întâmplă', a mai declarat talentatul chef.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete