Andreea Antonescu, în toiul pregătirilor pentru botezul fetiței sale și a lui Victor Vrînceanu: „Sunt foarte tipicară şi chiar trebuia să le ştiu pe toate puse la punct”

Andreea Antonescu e în toiul pregătirilor pentru botezul fetiței sale și a lui Victor Vrînceanu. Evenimentul va avea loc chiar în weekendul acesta, prima dată va fi oficiată slujba la biserică, iar apoi invitații sunt așteptați la petrecerea de la restaurant.

Într-un interviu pentru Fanatik, Andreea Antonescu a dezvăluit cum decurg pregătirile. „Sunt foarte bucuroasă pentru că s-au aliniat aşa toate şi au curs într-un mod frumos. Mulţumesc lui Dumnezeu că am ajuns să fiu cu ele exact pe ultima sută de metri şi făcute cumpătat şi tipicar, aranjate toate exact cum îmi place mie. Efectiv m-a ajutat Dumnezeu mult de tot şi de data aceasta. Eu fiind şi zodia Fecioarei, sunt foarte tipicară şi chiar trebuia să le ştiu pe toate puse la punct până la ultimul detaliu.

Suntem în punctul de a alege ţinutele. Da, cu trei zile înainte de botez (n.red. râde). Pentru că mi place să lucrez cu profesionişti şi pentru că lucrez cu stilista mea de peste patru ani de zile, iar ea ştie exact ce vreau. Întotdeauna simt că mă pune într-o lumină frumoasă şi de fiecare dată îmi găseşte ţinutele potrivite. Aşa că merg şi de data aceasta pe mâna ei şi bineînţeles amprenta mea. Eu şi micuţa nu vom avea ţinute la fel pentru că bebelina e bebelină, ea va fi moţată cu pampoane, eu nu am cum să îmi pun pampoane (n.red. râde). Iar Sienna îşi alege ţinutele de una singură, dar vom încerca să fim oarecum în acelaşi ton toate trei', a spus vedeta, care a căzut de comun acord cu Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale, privind evenimentul.

„Amândoi am convenit că acest eveniment ar trebuie să fie aşa cum am convenit şi asupra creşterii şi educaţiei micuţei. Să ne sfătuim şi să luăm cele mai înţelepte decizii. Aşa am făcut şi de data acesta pentru că vrem să iasă un eveniment frumos', a mai zis ea.

andreea-antonescu-botez-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

„Mă copleşesc emoţiile numai când mă gândesc cât de repede a trecut timpul. Micuţa Victoria a împlinit deja şase luniţe, am ajuns la botez, a crescut mare. Mă uit şi la Sienna care îmi este prietenă şi cu care am tot felul de discuţii, care mă însoţeşte peste tot. Chiar şi în privinţa botezului m-am sfătuit cu ea, i-am cerut părerea pentru că Sienna are foarte mult bun gust. Şi uite aşa îmi dau seama că timpul trece foarte repede şi-atunci mă copleşesc emoţiile din orice.

Eu chiar mi-am propus să fiu să fiu pe poziţii, foarte echilibrată, cu capul pe umeri, foarte calculată până în ziua botezului când probabil, de emoţii voi leşina şi end of story (n.red. râde). Atât de mult am pus suflet în organizarea acestui eveniment, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul Siennei. Am două fetiţe, este un vis pe care nici nu am îndrăznit să-l visez vreodată. Am două fetiţe minunate şi în curând o botez pe cea de-a doua. Şi nu oricum, ci cu Sienna de mână, cu Andreea de mână care e familia mea, împreună cu fetiţele ei. Eu îţi spun sincer, ar fi mare lucru să nu leşin în ziua botezului. Atunci o să mă ia emoţiile rău, ştiu asta, ca şi la botezul Siennei de altfel, când la fel, am plâns mult', a încheiat Andreea Antonescu.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete