Soirees de la Mode, un eveniment de fashion inspirat din cariera lui Karl Lagerfeld

Soirees de la Mode, un eveniment de fashion inspirat din cariera lui Karl Lagerfeld

În 2019, Soirees de la Mode, unul dintre cele mai importante evenimente de fashion, a fost inspirat din cariera celebrului designer Karl Lagerfeld. Acesta a făcut istorie în industria modei, lăsând moștenire o mulțime de creații unice. 

Ediția cu numărul XXI a evenimentului Soirees de la Mode a fost dedicată personalității iconice a marelui designer Karl Lagerfeld. Astfel, întregul eveniment a avut ca tematică: “KARL LAGERFELD – Jumătate de Secol de Modă.”

Soirees de la Mode, un eveniment de fashion inspirat din cariera lui Karl Lagerfeld

La eveniment și-au făcut apariția numeroase personalități, membrii ai corpului Diplomatic, jurnaliști și bloggeri pasionați de industria modei. La prezentarea de modă au fost peste 100 de invitați, printre aceștia numărându-se și Amalia Enache, Cristina Cioran, Xonia, Andreea Bălan, Adelina Pestrițu, Adrian Perjovschi, Ana Baniciu, Anca Țurcașiu, Dana Săvuică, și Andreea Străvoiu. În cadrul show-ului de modă, printre designerii care și-au prezentat creațiile se numără și stilistul revistei Avantaje, Alexandra Calafeteanu.

Rochiile realizare de Alexandra Calafeteanu au fost apreciate de cei prezenți, acestea fiind prezentate pe scenă de Xonia și Ana Baniciu.

Pentru că a fost un eveniment dedicat lui Karl Lagerfeld, invitații au vorbit despre cunoscutul designer, cel care a schimbat industria modei. Karl Lagerfeld a fost directorul creativ al cunoscutei casei de modă franceze Chanel, poziție pe care a deținut-o din 1983 până la decesul său. Între 1965 și 2019, el a fost și directorul creativ al casei de modă Fendi, specializată în couture, blănuri și haine de piele, al casei pariziene Chloe precum și al brandului omonim. Lagerfeld a colaborat și cu numeroase alte branduri și personalități din lumea modei, picturii, fotografiei, muzicii.

“Când spui Karl Lagerfeld spui, fără îndoială, eleganță și rafinament. Cele mai cunoscute piese și accesorii Chanel – inclusiv iconicul colier din perle albe – îi poartă semnătura. Este, cel mai probabil, designerul care a revoluționat cel mai semnificativ industria modei, care a scos în evidență grația feminină prin celebrele sale deux piece-uri. Dar in acelasi timp el a revolutionat arta show-ului de fashion – montarile prezentarilor Chanel, la Paris, fiind cele mai grandioase si speciale din circuitul international al modei; fotografia de moda, advertisingul de specialitate, muzica si recunoasterea Modei ca Arta – ceea ce este enciclopedic si unic. Nu ne puteam gândi deci la o personalitate mai complexă pe care o să celebrăm la cea de-a XXI-a ediție a Soirees de la Mode”, a declarat Alin Gălățescu, organizatorul show-ului.

Pentru acest eveniment au fost selectați 14 designeri. Acestia sunt: Simona Semen / Studio Cabal by Diana Dianu ( Atelier Danessa – accesorii / Meekee – incaltaminte) / Romanita Iovan / Musette Couture / Simina Filat (Atelier Danessa – accesorii, Meekee – incaltaminte) / Alexandra Calafeteanu / Isabelle Vijiac / Iris Serban / Norina St / Clara Rotescu / Lia Aram / Sandra Chira (Musette – incaltaminte) / Cristina Lazar (Musette – incaltaminte) / Aleha Toncea .

Deschide galeria foto pentru a vedea ținutele spectaculoase prezentate în cadrul evenimentului de modă.

Foto: Mircea Netea, Stefan Ovidiu

Citește și:

Dorința de a ieși în evidență le împinge pe femei să facă greșeli impardonabile: iată un model de rochie

Gafe vestimentare la CANNES

Regulile de care trebuie să ții cont când îți alegi pantofii cu toc. Vei uita de durerile de picioare!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete si Moda