Sofia Vicoveanca a spus ce a trăit în vacanța în Bali: „Când am ieșit, am zis: «Doamne, s-a răsturnat căruța cu scutere!»”

Sofia Vicoveanca, privighetoarea cântecului bucovinean, una dintre cele mai reprezentative artiste ale folclorului românesc, a fost invitată lui Teo Trandafir, în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 10:00.

În vârstă de 81 de ani, doamna cântecului popular românesc a venit  duminică în platoul Teo Show' pentru a ne împărtăși experiența inedită pe care a trăit-o în vacanța petrecută în Indonezia. Întoarsă recent dintr-un adevărat paradis, unde a petrecut șapte zile de poveste, Sofia Vicoveanca spune că a fost extrem de impresionată de cele văzute.

„Doamne, cum știi tu să-mi bucuri sufletul, să mă duci în locuri, să văd minunile lumii… Mi-am îmbogățit sufletul!' a spus emoționată Sofia Vicoveanca. Această destinație de poveste a impresionat-o puternic pe îndrăgită artista, iar experiențele trăite le-a împărtășit lui Teo și celor din fața micilor ecrane.

„Când am ieșit, am zis: «Doamne, s-a răsturnat căruța cu scutere!» … erau peste tot cu ele, de la cei mici până la mame cu pruncul la sân. (…) Era o înțelegere deplină (în trafic – n.r.), n-am văzut polițist pe stradă! (…) Știu să se apere și să se ajute! Mare lucru, e de ținut minte!', a spus, vizibil impresionată, Sofia Vicoveanca, la Teo Show'.

sofia-vicoveanca-in-bali-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Artista i-a spus lui Teo și ce  ar fi luat cu ea dacă ar fi fost posibil. „Liniștea! Pacea și înțelegerea dintre oameni! (…) Există acolo o armonie între oameni, așa mi s-a părut!'. Emisiunea „Teo Show' poate fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete