Sofia Vergara, fotografie incendiară în costum de baie la 49 de ani

Sofia Vergara este una dintre cele mai frumoase actrițe la nivel internațional și de-a lungul timpului a atras atenția cu atitudinea sa sexy și senzuală.

Sofia Vergara a pus imaginația bărbaților pe jar cu o fotografie sexy pe care a împărtășit-o zilele trecute cu cei 21,7 milioane de adepți pe Instagram. Acesta și-a pozat trupul voluptuos și provocator, purtând un minuscul costum de baie roz.

Vergara și-a început cariera de model la vârsta de 17 ani după ce a fost descoperită de un fotograf în timp ce se plimba pe o plajă din țara sa natală, Columbia. Vergara a atras inițial atenția publicului în timp ce co-găzduia două emisiuni de televiziune pentru rețeaua de televiziune în limba spaniolă Univisión la sfârșitul anilor ’90.

Primul ei rol notabil în limba engleză a fost în filmul Chasing Papi în 2003. De-a lungul anilor, a jucat și alte roluri importante, până când a avut un real succes dând viață personajului Gloria Delgado-Pritchett timp de 11 sezoane în Modern Family, începând din 2009.

Vergara a devenit cea mai bine plătită actriță în perioada 2013-2019, care a inclus 42,5 milioane de dolari între iunie 2017 și iunie 2018. De asemenea, ea este unul dintre jurații de la America’s Got Talent din 2020.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Relația dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello

Sofia Vergara și Joe Manganiello (44 de ani) trăiesc o poveste romantică demnă de invidiat. Ei s-au logodit după doar șase luni de întâlniri, dar au dovedit că dragostea lor a fost construită pentru a dura. În curând se vor împlini șapte ani de când cuplul s-a întâlnit pentru prima dată și încă par extrem de îndrăgostiți unul de celălalt.

Frumoasa actriță și Joe Manganiello s-au întâlnit pentru prima dată în mai 2014, în timp ce Sofia era logodită cu un alt bărbat. Până în iunie, însă, actrița era singură și cuplul a început să se întâlnească. Cei doi au avut o primă întâlnire în secret, iar Sofia a fost puțin ezitantă, deoarece ea tocmai se despărțise de Nick Loeb. De fapt, la prima lor întâlnire, ea încerca să-l convingă pe Joe că relația nu va funcționa.

„Prima noastră întâlnire a fost ca ea să-mi ofere toate motivele pentru care nu va funcționa niciodată', a spus el pentru Haute Living în 2015

La doar șase luni de relație, Joe a făcut marele pas și a cerut-o în căsătorie chiar în ajunul Crăciunului din 2014. Cuplul s-a căsătorit pe 21 noiembrie 2015, în timpul unei ceremonii pline de farmec din Palm Beach.

Anul acesta de Ziua Îndrăgostiților, Sofia a postat o fotografie cu ei doi îmbrățișați, punând emojiuri cu inimă roșie. Joe a comemorat, de asemenea, sărbătoarea romantică cu o fotografie frumoasă de profil a soției sale privind în depărtare însoțită de o legendă spaniolă. „¡Feliz día de San Valentín a la mujer mas bella del mundo!', a scris el, care se traduce prin „La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților pentru cea mai frumoasă femeie din lume!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete