Schimbări la „Vorbește Lumea”. Lora a oferit detalii despre plecarea sa

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Ea și-a construit de-a lungul timpul un renume pe piața muzicală, dar a fost implicată și în alte proiecte. Cel mai recent este debutul său într-un film românesc, iar unul de suflet este prezentarea alături de Cove a emisiunii „Vorbește Lumea'.

Pentru Lora, anul 2021 a început în forță, venind din nou la Pro TV să o înlocuiască pe Adela Popescu, aceasta din urmă fiind însărcinată și renunțând la emisiune pentru a se proteja în aceste vremuri incerte.

Ei bine, cum timpul trece foarte repede, Adela se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea băiețel, iar Lora să părăsească emisiunea. Ea și Cove au făcut o echipă minunată, aducând zâmbetul pe buze telespectatorilor în fiecare dimineață, timp de cinci luni.

Cei care au urmărit astăzi emisiunea au avut parte de o știre surpriză. Lora a precizat că nu va mai participa la emisiune pentru a putea face față altor proiecte pe care și le-a programat în calendarul personal.

„Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete.

Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale', a declarat Lora.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete