Soacra tot soacră. Cum a testat-o mama lui Matthew McConaughey pe Camila Alves?

Matthew McConaughey a apărat dragostea dură a mamei sale după ce soția sa, Camila Alves, a dezvăluit luna trecută că soacra ei, Mary McCabe, a pus-o la grea încercare la începutul relației lor.

„Familia mea este adepta riturilor de inițiere și de tranziție, iar în familia McConaughey nu se intră ușor. Noi te punem la încercare. Și chiar și în propria noastră familie, cu frații mei, și mama este una dintre noi”, a declarat recent actorul din „Dallas Buyers Club” pentru ET Canada, scrie Page Six.

În august, Camila Alves a dezvăluit într-un episod al podcastului „Southern Living’s Biscuits & Jam” că McCabe, pe care o numește “Ma Mac”, a “testat-o cu adevărat” înainte de a o primi în cele din urmă cu brațele deschise.

„Îmi spunea pe numele tuturor fostelor iubite ale lui Matthew McConaughey, începea să vorbească în spaniolă cu mine într-un mod foarte stricat, punându-mă puțin la pământ. Adică, tot felul de lucruri”, a spus modelul brazilian.

Abia când Camila Alves, în vârstă de 41 de ani, a ripostat la în fața lui McCabe în timpul unei excursii între fete la Istanbul, în Turcia, cele două au început să se înțeleagă.

„La sfârșit, ea s-a uitat la mine și a zis: ‘OK. Acum te-ai băgat. Tot ce voia era să ripostez și apoi, din acea zi, din acea noapte, avem cea mai uimitoare relație și am atât de mult respect pentru ea. Ea are atât de mult respect pentru mine”, a explicat modelul, mai scrie sursa citată anterior.

Deși lucrurile pot „deveni uneori dificile”, ea a spus că „întotdeauna se termină cu un râs bun și o glumă”.

Este logic că sunt apropiate acum, dat fiind faptul că Alves a împărtășit că soțul ei este exact „ca mama lui”, o persoană „foarte organizată, foarte minimalistă, foarte punctuală și foarte pregătită”.

Deși cele două femei au reușit în cele din urmă să rezolve lucrurile, McConaughey nu este sigur dacă el și Alves vor continua tradiția când vine vorba de viitorii parteneri ai copiilor lor.

„Vom vedea. Suntem abia la începutul acestei chestii. Înțelegi ce vreau să spun? Vorbiți cu mine peste aproximativ trei ani și voi avea un răspuns mai bun. Drumul nu va fi perfect, dar cred că ne vom descurca”, a declarat el pentru ET Canada.

Actorul premiat cu Oscar are trei copii, Levi, 15 ani, Vida, 13 ani, și Livingston, 10 ani – cu Alves, cu care s-a căsătorit în 2006.

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete