Smiley și Gina Pistol se căsătoresc! Au făcut primele declarații despre nuntă: „Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi”

Smiley și Gina Pistol că se căsătoresc! Cei doi s-au așezat din nou pe banca mărturisirilor' pe care în urmă cu 2 ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți, însă, de data aceasta, pentru a-și anunța fanii că vor deveni soț și soție.

După șase ani de relație, Smileu și Gina Pistol anunță că se căsătoresc. „Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții.

Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi.', își explică Smiley decizia.

Smiley și Gina Pistol se căsătorescSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Cum s-a petrecut cererea în căsătorie, care este povestea inelului, care au fost reacțiile apropiaților la auzul veștii, care a fost rolul micuței Josephine în scenariul momentului și ce fel de nuntă își doresc Smiley și Gina, toate și multe alte detalii se regăsesc în mărturia video făcută de cele două celebrități.

Când va avea loc nunta dintre Smiley și Gina Pistol?

Inelul de logodnă  pe care Gina l-a primit de la Smiley
Inelul de logodnă

Smiley a dezvăluit că nunta va avea loc chiar luna viitoare și vor avea în jur de 200 de invitați. Gina va avea două rochii de mireasă, iar una dintre ele este deja gata. „Facem o petrecere pentru noi', au dezvăluit cei doi, precizând că vor fi prezenți doar oameni apropiați lor.

Cu reacții sincere și pline de emoții, cu zâmbete, îmbrățișări și chiar lacrimi, Smiley și Gina povestesc și cum își propun să-și trăiască viața de familie sau cum își doresc să fie peste 10, 20 sau 30 de ani.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinții unei fetițe pe care au decis să o țină departe de ochii publicului larg, așa cum explică în dialogul cald și sincer pe care au ales să-l poarte la filmările pentru realizarea acestui video.

Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley și Gina Pistol au avut pentru prima dată o manifestare publică a afecțiunii și legăturii lor, când au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente Ne vedem noi' și s-au sărutat cu emoție în fața a 5000 de oameni, veniți la concertul lui Smiley.

Smiley a explicat de ce nu vor să arate chipul lui Josephine

În filmulețul în care și-au anunțat căsătoria, Smiley a explicat și de ce el și Gina nu vor să publice imagini cu chipul fetiței lor. „Noi am decis să fim neutri în această poveste. Noi ne tratăm copilul ca pe o persoană și cred că orice persoană în viața asta are dreptul să-și aleagă cine vrea să fie, ce vrea să fie, cum vrea să-și trăiască viața. Ok, am înțeles că trăim în era digitală în care toată lumea își expune ceea ce vrea să fie văzut despre viața lui pe internet. Și asta va ajunge din ce în ce mai grav. Vom ajunge să ne expunem toate momentele vieții live, în real time. Dar eu aș vrea ca alegerea asta să nu o fac eu pentru ea. Aș vrea ca ca ea să aibă posibilitatea de a alege. În momentul în care eu o fac pe ea persoană publică și o expun din toate unghiurile, cu tot ceea ce face, poate îi închid niște porți, poate îi închid niște ferestre în viață sau poate îi deschid unele pe care ea nu își dorește să le deschidă. Asta e ceea ce credem noi că este bine în momentul ăsta pentru copilul nostru. E un copil extrem de simpatic, extrem de creativ. (…) Nu e ca și cum o ferim de lume, noi ieșim cu ea, nu îi acoper fața nicăieri, dar am decis să nu o expun pe rețelele de socializare, unde nu cred că este locul unui minor. Eu cred că asta este o alegere de familie. Asta e alegerea pe care am făcut-o noi, bună, rea, e alegerea noastră, e o alegere de fapt de a nu face nimic în sensul ăsta, e o alegere de a fi netru în decizia asta pe care ea o va lua la un moment. Dacă ea va decide la un moment că vrea să aibă conturi pe rețelele de socializare, e decizia ei', a spus Smiley.

motivul pentru care nu vor sa-i arate chipulSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Nu înțeleg de ce sunt atât de mulți oameni curioși să o vadă. Dar de ce nu o dați, domne, că alții fac…Eu nu m-am ghidat în viața mea după ce fac alții, eu m-am ghidat după ce îmi spune inima mea. Și evident după ce am decis împreună, ne-am sfătuit și am decis că cel mai bine este să fie anonimă. Mi se pare foarte frumos pentru noi. Ce cred alții, nu mă interesează, ce fac alții, mă interesează cu atât mai puțin. Sunt mai multe argumente pentru care am decis să facem asta', a mai spus artistul.

„Oricum evităm să o postăm, chiar și cu spatele și așa mai departe, dar sunt momente frumoase pe care noi le dăm așa foarte puțin. Noi i-am obisnuit pe oameni totuși să le împărtășim ce se întâmplă în viața noastră, cu multe limite ce-i drept, iar filmulețele astea cu Josephine sunt fantastice, noi suntem uluiți de ea în fiecare zi, ne bucurăm de ea în fiecare zi. Cântă, dansează, este extrem de expresivă, ,creativă. Cu siguranță, dacă i-am face cont pe Instagram, TikTok, ar deveni celebră, dar nu știu dacă vrea să facă asta, dacă e bine pentru ea să facă asta, pentru că nu știu ce vrea să devină. Deocamdată abia învață să vorbească. Momentele pe care noi le împărtășim în care apare Josephine, nu sunt despre Josephine, sunt despre noi. Momentele sunt despre ce simțim noi atunci, nu sunt despre fiica noastră, sunt despre noi', a mai spus Smiley, pe finalul filmulețului.

„Dar e foarte simplu, la noi e simplu, dacă vă deranjează ceva din ce postăm, e simplu, dați ignore, dați unfollow, e ok. Ceea ce postăm pe rețelele noastre de socializare noi decidem', a ținut să mai sublinieze Smiley.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete