Smiley și Gina Pistol, ajutor important în următoarea perioadă

Smiley și Gina Pistol, ajutor important în următoarea perioadă

Mult așteptata fetiță a lui Smiley și a Ginei Pistol s-a născut pe 9 martie. După cum bine și-a obișnuit fanii, Smiley a făcut un anunț emoționant pe rețelele de socializare unde a anunțat fericitul eveniment.

„Am devenit părinţi!'. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru Dana Oprescu spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă. Găsiţi mai jos imagini cu noi şi emoţiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt aşa cum le-am trăit şi cum au năvălit peste noi. Vi le arătam ca unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!', a fost mesajul lui Smiley pe contul de socializare.

După trei zile petrecute în spital, proaspăta mămică și fetița lor au ajuns acasă, iar Smiley a mers rapid, însoțit de fratele său, la o mănăstire. Motivul a fost cu siguranță de a mulțumi Divinității pentru tot binele oferit și mai ales pentru sănătatea lor.

Proaspeții părinți au cerut ajutorul mamei cântărețului, aceasta mutând-se cu ei pentru a-i ajuta în următoarea perioadă destul de solicitantă din toate punctele de vedere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete