Smiley, gest romantic și dulce pe rețelele de socializare

Smiley, gest romantic și dulce pe rețelele de socializare

În viața artistului Smiley și a iubitei sale, Gina Pistol, lucrurile par a fi intrat pe un făgaș extrem de frumos și plin de magie. Numărătoarea inversă a început, iar ei sunt nerăbdători să își strângă în brațe fetița care se va naște în curând, la începutul primăverii.

Dacă până acum, prezentatoarea „Chefi la cuțite și Smiley erau extrem de discreți în ceea ce privește viața personală, de când s-a aflat că vor fi părinți, cei doi postează zilnic pe rețelele de socializare tot felul de poze care mai de care mai dulci și mai emoționante.

De curând, Smiley și-a arătat afecțiunea față de cea care îl va face tătic de fată postând pe contul său de Instagram o imagine care a stârnit admirația fanilor. El apare sărutând burtica de graviduță, semn că este nerăbdător să-și întâlnească micuța prințesă.

„Dimineața cu fetele mele', a fost mesajul din dreptul fotografiei de pe Instagram.

Smiley, tată de fată

Artistul Smiley (36 de ani) a declarat că în familia lui au fost doar băieți, iar vestea că va fi tată de fată a venit ca un miracol în viața lor și a celor apropiați.

„Toți așteaptă cu sufletul la gură, toți sunt entuziasmați, la mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost până acum doar băieți, mama e foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie. Nu îmi e teamă de nimic, aștept să văd ce se întâmplă, sunt convins că voi trăi ceva nou și sunt entuziasmat să primesc, să primesc această fetiță cu brațele deschise', a declarat Smiley acum ceva timp în emisiunea „Vorbește Lumea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete