Smiley a căzut de pe scaun la ”Românii au talent”, impresionat de o rusoaică superbă

Smiley a căzut de pe scaun la ”Românii au talent”, impresionat de o rusoaică superbă

Pe scena emisiunii „Românii au talent' pășesc unii dintre cei mai interesanți concurenți ce reușesc să-i impresioneze pe cei din juriu, dar și pe telespectatori. Numărul de dans al rusoaicei Marina Grigoreva a reușit să cucerească pe cei de la masa juriului, însă cel mai „atins' de talentul ei a fost Smiley.

Imediat ce a văzut-o, proaspătul tătic a urmărit foarte atent și uimit prestația acesteia, iar la final s-a aruncat de pe scaun.

„A căzut Smiley! Ajutor, vă rog!', a spus Andra după ce Marina și-a terminat numărul de dans la bară, iar cântărețul s-a aruncat de pe scaun.

Frumoasa rusoaică a reușit să obțină patru de „DA' și va putea fi să-și arate din nou măiestria în etapa următoare. Dialogul dintre ea și Smiley a fost unul de excepție, iar Florin Călinescu a intervenit la un moment dat spunându-i Marinei că este ca un porumbel al păcii.

„Marina, am stat și m-am gândit tot numărul ce a vrut să transmită dansul. M-am gândit la toate metaforele posibile și tot nu-mi dau seama', a spus Smiley.

„Mesajul meu este că sunt frumoasă și îmi place când oamenii mă privesc și îmi place să ofer lumii ceea ce îi place', a transmis rusoaica.

„De mic copil m-am întrebat cum arată porumbelul păcii. Tu pentru mine asta ești. E prima dată în viața mea când văd porumbelul păcii și ai dreptate. Noi, oamenii, vrem pace și tu ești porumbelul ei. Îți mulțumesc că ai zburat până aici', a intervenit Florin Călinescu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete