Smiley a căzut de pe scaun la ”Românii au talent”, impresionat de o rusoaică superbă

Smiley a căzut de pe scaun la ”Românii au talent”, impresionat de o rusoaică superbă

Pe scena emisiunii „Românii au talent' pășesc unii dintre cei mai interesanți concurenți ce reușesc să-i impresioneze pe cei din juriu, dar și pe telespectatori. Numărul de dans al rusoaicei Marina Grigoreva a reușit să cucerească pe cei de la masa juriului, însă cel mai „atins' de talentul ei a fost Smiley.

Imediat ce a văzut-o, proaspătul tătic a urmărit foarte atent și uimit prestația acesteia, iar la final s-a aruncat de pe scaun.

„A căzut Smiley! Ajutor, vă rog!', a spus Andra după ce Marina și-a terminat numărul de dans la bară, iar cântărețul s-a aruncat de pe scaun.

Frumoasa rusoaică a reușit să obțină patru de „DA' și va putea fi să-și arate din nou măiestria în etapa următoare. Dialogul dintre ea și Smiley a fost unul de excepție, iar Florin Călinescu a intervenit la un moment dat spunându-i Marinei că este ca un porumbel al păcii.

„Marina, am stat și m-am gândit tot numărul ce a vrut să transmită dansul. M-am gândit la toate metaforele posibile și tot nu-mi dau seama', a spus Smiley.

„Mesajul meu este că sunt frumoasă și îmi place când oamenii mă privesc și îmi place să ofer lumii ceea ce îi place', a transmis rusoaica.

„De mic copil m-am întrebat cum arată porumbelul păcii. Tu pentru mine asta ești. E prima dată în viața mea când văd porumbelul păcii și ai dreptate. Noi, oamenii, vrem pace și tu ești porumbelul ei. Îți mulțumesc că ai zburat până aici', a intervenit Florin Călinescu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete