Smiley a rămas fără voce. Ce diagnostic a primit din partea medicilor și de ce nu mai are voie să cânte:

Smiley a anunțat că a rămas fără voce și că își va anula toate concertele din următoarea săptămână. Iubitul Ginei Pistol a primit un diagnostic îngrijorător din partea medicilor.

Zilele trecute, Smiley era anunțat cap de afiș la un concert din orașul Orhei, din Republica Moldova, unde ar fi cântat pentru un eveniment organizat de primărie.

Petrecerea este organizată sub bagheta primarului din Orhei, Pavel Verejanu, membru al Partidului ȘOR. De altfel, întregul raion Orhei este un fief al formațiunii politice rusofone, președintele de raion fiind Dinu Țurcanu, membru al aceluiași partid, anunță Libertatea.

Se pare că Smiley nu va mai urca pe scenă la acest spectacol, pentru că are probleme de sănătate. Juratul de la „Vocea României' a fost diagnosticat cu laringită acută, iar medicii i-au recomandat repaos vocal.

„Laringită acută. Pe scurt: repaos vocal total, tratamente de tot felul, aerosoli timp de 7 zile cel puțin. Fără concerte, fără ședințe la studio, fără înregistrări. Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt. Vorba cântecului: Ne vedem noi!' doar când… ne vom putea și auzi! Aveți grijă de voi!', a scris Smiley pe una dintre rețelele de socializare.

smiley-melodieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete