“Smile for the camera”: oricine poate deveni fotomodel

Aseară a avut loc evenimentul Smile for the camera' organizat de brandul Smiles Bags și dedicat celor ce își doresc să pătrundă în lumea modellingului și să încerce o experiență nouă: cea de fotomodel.

Evenimentul a avut loc în Magazinul Molecule F Concept Store din Promenada Mall, locație ce a fost plină de zâmbete calde și prietenoase în culorile Smiles Bags, încurajând invitații să se relaxeze și să se bucure de cocktailuri Campari și de înghețată La Strada.

Continuarea ideii că oricine poate deveni un fotomodel pentru Smiles Bags este evenimentul “Smile for the camera”, ocazie cu care doamnele și domnișoarele prezente au putut afla cum se desfășoară un photo shooting profesionist și ce simți din postura de model.

Și ca la orice photo shooting profesionist, fotomodelele noastre au beneficiat de ajutorul make-up artist Marcela Militaru și a produselor cosmetice Elf Cosmetics, și au purtat ținute create de designer Claudia Castrase. Bineînțeles, gențile au fost din colecția Lifetime Companion de la Smiles Bags.

Redactorul șef al revistei Avantaje, Daniela Palade, ne-a vorbit  despre schimbarea de imagine, fapt care încurajează o schimbare de atitudine și altfel de viață pentru femeile ce experimentează postura de model.
Smiles Bags împreună cu revista Avantaje, partener media al evenimentului, propun tuturor femeilor: Smile for the camera și poți fi chiar tu brand ambasadorul brandului Smiles Bags pentru sezonul toamnă iarnă 2016/2017.

Pentru mai multe fotografii de la eveniment  https://www.facebook.com/SmilesBags/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda