Slabii de azi păstrează în garderobă amintirea grașilor de ieri

oana radu dieta

Teo Trandafir, Raluca Bădulescu, Răzvan Ciobanu, Oana Radu sau Minodora au cunoscut celebritatea pe vremea când aveau greutate la propriu. S-au ambiţionat, au topit zeci de kilograme şi au dobândit dimensiuni de invidiat, luându-şi astfel la revedere' de la ţinutele XXXL care, ani întregi, au încercat să le mascheze kilogramele în plus. Libertatea vă spune, în exclusivitate, ce s-a ales de garderoba vedetelor după ce au slăbit considerabil.

Oana Radu şi-a îmbrăcat mătuşa

Oana Radu, fostă concurentă de la Vocea României', a ajuns de la 121 kg la doar 55,5. Artista mărturiseşte că, în cazul ei, a funcţionat dieta Dukan. După ce a ajuns la mărimi mult mai mici la haine, vedeta a trecut şi pe la doctor, ea suferind intervenţii la nivelul braţelor şi al sânilor. Urmarea firească a fost să îşi ia adio de la îmbrăcămintea XXL, care a ajuns tot în…familie.

Am dat hainele mătuşii mele, care este grasă. Aveam o grămadă de haine frumoase, pe care i le-am dăruit. S-a bucurat foarte tare, pentru că nu are posibilităţi financiare extraordinare. Unele rochii de seară nu are unde să le poarte, probabil când va trebui să meargă la vreo petrecere. Ea este mai înaltă ca mine şi puţin mai slabă faţă de cum eram eu. Are un copil de 17 ani şi nu îşi doreşte foarte tare să slăbească', ne-a povestit Oana Radu istoria hainelor în care a cunoscut celebritatea şi la care a renunţat de când a devenit suplă.

Citeste continuarea pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro