Siropurile delicioase care-ți fac viața mai frumoasă

Lumea modernă se întoarce din ce în ce mai des la natură pentru a căuta formula magică a vieții sănătoase. Siropurile YO sunt făcute din cele mai gustoase fructe și nu au conservanți, păstrând rețeta și tradiția de peste 60 de ani.

Siropul perfect la petreceri

Siropurile de fructe YO însoțesc toate micile și marile bucurii. Toarnă un deget de sirop într-un pahar peste care torni apă proaspătă și ai la îndemână o băutură răcoritoare din fructe pentru întreaga familie. Iar copiii o să uite de orice alte alternative de sucuri îndulcite cu zahăr, extrem de nocive pentru sănătate.

Cel puțin 3 motive ca să alegi SIROPURILE YO

Siropurile de fructe YO însoțesc toate micile și marile bucurii. Și nu doar pentru că “un deget” de sirop peste care torni apă proaspătă îți face ca pri minune o băutură răcoritoare din fructe pentru întreaga familie. Dar copiii o să o adore!

  1. Cu o SINGURĂ sticlă de o sticlă de sirop YO, faci 7 sticle de băutură răcoritoare din fructe. Cu gust de fructe adevărate.
  2. Siropurile YO nu conțin conservanți și arome artificiale. Fiind un sirop concentrat, zahărul asigură conservarea. Bunicii noștri știu asta.
  3. Nu se poate să nu găsești un sirop pe gustul tău. Cel puțin unul este făcut din fructele tale preferate. Pentru că există 10 variante diferite.

Bucuriile mici creează fericirile mari

YO însoțește micile bucurii. Momentele fericite din familie, ieșirile la iarbă verde, petrecerile și toate momentele petrecute împreună cu cei dragi.

  • Folosește siropurile YO: la înghețata ta favorită, ca topping; la limonadă; la realizarea cocktailului tău preferat; la cupcakes ca topping, la prăjiuri.
  • Răcorește-ți zilele de vară cu Siropurile YO! Stoarce o lămâie, adaugă 20 de ml de sirop YO de căpșuni, gheață și 100 de ml de apă plată sau minerală.
  • Transformă iaurtul simplu de la micul dejun în noul tău desert preferat. Amestecă-l cu siropul YO favorit: cel cu soc sau cel cu zmeură, fructe de pădure, cireșe, căpșuni…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial