Singure ne transformăm în jucării sexuale și apoi strigăm în gura mare cât de porci sunt bărbaţii

Citesc crucită tot mai multe articole de genul Cum să atragi bărbatul care îți place', Cele ‘n lucruri pe care să le faci ca să fii plăcută de bărbați' plus multe altele asemenea, cu așa-zise' sfaturi despre cum să fim atrăgătoare, și mă întreb: oare noi, femeile, am uitat ce înseamnă feminitatea?

La un moment dat, mi-a căzut sub ochi o afirmație pe care acum o înțeleg din ce în ce mai mult: dacă educi un bărbat, educi doar un bărbat, dacă educi o femeie, educi o întreagă generație. Se pare că am uitat ce înseamnă adevărata feminitate, confundăm sexualitatea cu iubirea, relațiile toxice cu normalitatea. Ne-am pierdut gingășia, am ajuns să asimilăm toate acele modele de comportament vulgar, în care singure ne transformăm în jucării sexuale și apoi strigăm în gura mare cât de porci sunt bărbaţii.

Realitatea este că noi, femeile, suntem responsabile de educația dată copiilor noștri, băieți sau fete. Cum să le transmitem copilelor noastre valorile morale, când am ajuns să ne folosim de scuze de doi bani pentru a ne justifica propria lipsa de moralitate, de educație: Nu poți dicta inimii ce să simtă'.

Citește continuarea pe www.catchy.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povestile voastre