Simona Pătruleasa a lăudat stațiunea Olimp, de pe litoralul românesc. Acolo a fost în vacanță: „Am găsit o zonă extraordinară, chiar am fost impresionată”

Simona Pătruleasa a fost împreună cu soțul ei și cu fiica lor într-o vacanță în stațiunea Olimp. Ea a lăudat condițiile de acolo, într-un interviu pentru Ego.ro a dezvăluit că plănuiește să revină acolo, atât de mult i-a plăcut.

Ea obișnuia să petreacă vacanțele în străinătate, dar acum a ales litoralul românesc. „Tocmai m-am întors de la mare, am fost plecați o săptămână și intenționăm să mai fugim așa o săptămână două în august. La noi am fost. Spre uimirea tuturor, pentru că eu nu prea eram cu litoralul românesc.

Am fost surprinsă de ceea ce am găsit. Am fost în Olimp și am găsit o zonă extraordinară, chiar am fost impresionată, mi-am plăcut foarte mult și cred că ne mai ducem tot acolo', a declarat Simona Pătruleasa, care a fost foarte mulțumită de sejurul din Olimp.

simona-patruleasa-vacanta-olimp-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„În Olimp am găsit o plajă senzațională, condiții extraordinare. Aveam senzația că suntem în altă parte, în Turcia, nu în România. Nu-mi venea să cred. A fost fabulos. Ca să vezi că sunt cumva, nu știu, idei preconcepute, pentru că trebuie să mergi și să vezi până la urmă. Am fost, spre exemplu, într-un restaurant în care nu am mai fost de 20 de ani, era renovat complet, se mânca senzațional și am retrăit niște momente. Chiar am fost impresionată.

Eu am mai fost la noi pe litoral acum câțiva ani și nu intenționam să revin, dar pentru că nu prea am vrut să zburăm, nu am vrut să avem experiența unor zboruri anulate sau întârziate, cum văd că sunt probleme, am decis să mergem aici la mare și bine am făcut', a mai spus ea pentru Ego.

Vezi şi cât costă o călătorie cu Trenurile Soarelui!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete