Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, replică dură pentru Ioana Simion: „Tu te-ai măritat cu el”

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, îi dă replica Ioana Simion. Soția jucătorului de tenis a atacat-o pe tânără, după ce și-a făcut cont de OnlyFans și a spus că nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani.

Foarte deranjată de declarațiile Ioanei Simion, Charlotte a postat un mesaj pe una dintre rețelele de socializare. „Hei, presa din România și Ioana Năstase… eu nu am copii și nu eu am o fată care i-a fost răpită! Tu te-ai măritat cu el', i-a transmis Charlotte Ioanei Simion, relatează Click!.

Fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe OnlyFans, platformă destinată adulților, după ce s-a consultat și cu Amalia Năstase. Charlotte este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul cu actrița Alexandra King. Tânăra, care are 32 de ani și locuiește în America, susține că nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani.

„Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte', a spus Charlotte pentru ziare.com. Totodată, ea a mai dezvăluit ce relație are acum cu Ilie Năstase. „Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare', a spus ea.

Charlotte-Nastase-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ioana Simion a sărit în apărarea lui Ilie Năstase. „Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu face diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3.000-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala', a declarat soția fostului jucător de tenis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete