Simona Hapciuc e dispusă să se căsătorească cu fostul iubit, care e bărbat însurat: „Eu nu cred în monogamie”

Simona Hapciuc, care a participat la Survivor România 2021, a atras atenția cu cele mai recente declarații pe care le-a făcut despre viața personală. E foarte îndrăgostită de fostul iubit, care e bărbat însurat!

În 2021, Simona Hapciuc participa la Survivor România, emisiune care pe atunci era difuzată la Kanal D. Era cunoscută drept actrița care a jucat în serialul „Trăsniții', de la Prima TV. Ulterior, a căpătat un capital de imagine, a cochetat cu televiziunea, a lucrat la Antena Stars, dar a bifat și mai multe apariții în diverse emisiuni, scrie gsp.ro.

În prezent, ea prezintă galele RXF MMA. „Este o perioadă bună profesional. S-a întâmplat să primesc multe proiecte din toate direcțiile și să mă fac remarcată. Prezint Gala RXF, tombolele.

Am primit o ofertă de job în Dubai. O să am ocazia să mă mut acolo. Voi lucra pentru fostul meu iubit la firma lui', a spus Simona Hapciuc într-un interviu pentru Fanatik.

Simona Hapciuc: „Pot spune că el a fost iubirea vieții mele și cel mai important bărbat din viața mea'

Nu doar în carieră speră să aibă succes, ci și în dragoste. Simona Hapciuc e în continuare îndrăgostită de fostul iubit arab, care e căsătorit. „Iubire există între noi, eu îl iubesc. Pot spune că el a fost iubirea vieții mele și cel mai important bărbat din viața mea. Și Dimi (n.r. fiul ei ) îl iubește, îl idolatrizează.

Iubire există între noi, eu îl iubesc. Pot spune că el a fost iubirea vieții mele și cel mai important bărbat din viața mea. Dar știi ce este, iubirea noastră a ținut un an și jumătate. Iubirea aceea mare în care faci orice pentru el, fugi și la capătul lumii', a spus Simona Hapciuc, în același interviu.

„El este însurat, dar știi cum este la arabi. Să aibă a doua nevastă, a treia, nu este o problemă'

Vedeta are multe proiecte acum în România, dar pentru bărbatul iubit ar părăsi țara și s-ar muta în Dubai. „El are o firmă acolo, deține o firmă de construcții. El construiește clădiri de birouri. Mi-a spus să vin la el, să plec din România. Luasem în calcul să mă mut. Apoi a venit proiectul de la RXF despre care am crezut că este un proiect de câteva luni.

Se pare că proiectul s-a întins pe un an. Eu îmi doresc să plec din România în condițiile în care să îl cresc pe Dimi (n.r. fiul ei ) într-un alt mediu decât aici. Eu și fostul meu suntem buni prieteni. Și el are copii. Are trei fete și vorbim mult și pe partea de parenting', a mai spus Simona Hapciuc. E dispusă chiar să adopte religia lui și să se căsătorească cu el, chiar dacă el mai are o soție.

Cannes – Killers Of The Flower Moon ScreeningSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„El este însurat, dar știi cum este la arabi. Să aibă a doua nevastă, a treia, nu este o problemă. Nici la mine nu este. El m-a întrebat dacă vreau să mă mut acolo, dacă vreau să-mi schimb religia. Eu nu sunt atașată de nicio religie. Nu aș simți că aș face un sacrificiu. În trecut nu exista monogamie. Monogamia a apărut acum 600 de ani de când biserica a impus asta. Eu nu cred în monogamie. În viață nu aparții nimănui. Singur te naști, singur mori', a încheiat ea.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete