Mama lui Dan Bălan arată senzațional la 65 de ani. Doamna Ludmila și-a spus secretele: „Eu nu forțez nimic în viața asta”

Mama lui Dan Bălan impresionează cu silueta ei la 65 de ani. Ludmila Bălan e într-o formă de invidiat, la cel mai recent eveniment la care a participat a făcut furori.

Născută în 1958, Ludmila Bălan a devenit cunoscută în anii 90, cu emisiunile pentru copii „Noapte bună, copii!’, „Căsuța cu povești’, „De la 5 la 10′ și „Tanti Ludmila Show’ de la postul național de televiziune din Republica Moldova.

În prezent, ea activează ca artistă, merge la diverse evenimente, la petreceri private. De curând, Ludmila Bălan a fost prezentă la un eveniment unde a apărut într-o rochie scurtă, deasupra genunchilor, strălucitoare, și cu părul blond și lung lăsat liber pe spate. Pare că ea a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe.

Nu e pentru prima oară când apare într-o ținută sexy, Ludmila Bălan nu se teme să poarte rochii mini, mulate pe siluetă și foarte decoltate. Ba mai mult, mai toată garderoba ei este compusă din astfel de piese.

Care sunt secretele siluetei Ludmilei Bălan

Într-un interviu, mama lui Dan Bălan a spus care sunt secretele ei de frumusețe. „Nu prea am secrete. Sport fac, dar nu forțez, eu în general nu forțez nimic în viața asta, las lucrurile să meargă de la sine. Important e că tot ce fac, fac cu plăcere. Chiar și când mănânc, mănânc cu plăcere. Chiar dacă mi-e foame și ceea ce mi se oferă nu-mi place, atunci nu mănânc. Să mănânc pur și simplu așa, de foame, nu pot. Eu trebuie să mănânc cu plăcere.

ludmila-balan-65-de-ani-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Mănânc foarte, foarte încet, o singură dată în zi. Iar pentru față folosesc lămâie. De la altceva nu am văzut efecte, dar de la lămâie, da, am văzut. Exfoliază și ajută să scăpăm mai repede de celulele moarte, care cu vârsta nu se mai desprind atât de ușor', declara Ludmila Bălan în emisiunea „Iubește viața’, de la postul TV8.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete