Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Gluma făcută de soțul sportivei la notar

În urmă cu puțin timp, Simona Halep a semnat actele de divorț. Jucătoarea de tenis s-a întâlnit cu Toni Iuruc la notar, unde omul de afaceri a făcut o glumă cu jurnaliștii aflați acolo.

La niciun un an de când a zis DA, Simona Halep a semnat actele de divorț și este din nou o femeie singură. Jucătoarea de tenis s-a întâlnit astăzi la notar cu Toni Iuruc. Nu a vrut să spună nimic jurnaliștilor și a intrat în biroul notarial din zona de Nord a Capitalei fără să dea vreo declarație. Omul de afaceri a glumit cu jurnaliștii aflați la fața locului.

„Fac o glumă! Eliminarea din turul I de la US Open', a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru wowbiz.ro.

Înainte de a ajunge la biroul notarial pentru a semna actele, Simona Halep a fost să mănânce la unul dintre restaurantele ei preferate. Jucătoarea de tenis a purtat o cămașă albă și o pereche de blugi gri, iar la întreaga ținută a asortat o geantă albă în valoare de câteva mii de euro.

Simona-Halep-si-Toni-Iuruc-au-divortat-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat înainte de nuntă

La nici un an de la cununia lor civilă din Constanța, Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Jucătoarea de tenis și omul de afaceri au pus punct căsniciei lor, după cum a confirmat el pentru fanatik.ro.

Toni Iuruc vorbit despre divorțul de Simona Halep, însă nu a făcut multe dezvăluiri. „Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim!

Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!’, a declarat Toni Iuruc, vizibil mâhnit.

Cei doi urmau să aibă cununia religioasă peste două luni la Cazino Sinaia. Deja ar fi fost date 300 de invitații la nuntă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete