Simona Halep și-a anunțat retragerea. Pandemia i-a dat planurile peste cap

Simona Halep este în prezent la Stuttgart și va lua o decizie în ceea ce privește participarea sa la primul turneu de zgură ce va avea loc între 19-25 aprilie 2021. Cu această ocazie a oferit un interviu impresionant legendei tenisului, Chris Evert.

Americanca în vârstă de 66 de ani este o mare admiratoare a Simonei Halep și de multe ori a apreciat stilul acesteia de joc, comparându-l cu al ei. În cadrul emisiunii „One on One with Chris Evert', ce este difuzată de canalul de Youtube al WTA, legendara jucătoare de tenis a avut-o invitată pe Simona Halep care i-a oferit acesteia răspunsuri „delicioase'.

„Simt că ţi-am urmărit cariera mai mult decât le-am urmărit pe ale altora, din câteva motive. În primul rând, îţi înţeleg jocul, stilul de joc şi ador să te văd jucând. Dar în al doilea rând, simt că parcursul tău a fost atât de palpitant şi dramatic, dar într-un sens bun.

Am simţit de parcă îţi experimentez durerea la înfrângeri şi bucuria la victorii. Cred că multi dintre fanii tăi simt acelaşi lucru, esti o jucătoare sufletistă şi cu toţii apreciem asta', a spus Chris Evert către Simona Halep.

Unul dintre subiecte a fost cum s-a simțit când a primit cel mai special trofeu și care a fost acesta. Simona Halep a mărturisit că Roland Garros 2018 a reprezentat provocarea vieții ei, mai ales că l-a așteptat foarte mult.

„Roland Garros 2018. Ppentru că a fost primul (n.r. – de Grand Slam). L-am aşteptat atât de mult, am avut aşa multe dezamăgiri, de-a lungul anilor, pierzând două finale acolo. Mereu am simţit că Roland Garros e casa mea pentru că se joacă pe zgură. În România, avem multe terenuri de zgură şi obişnuiam să joc pe ele la junioare. A fost incredibil, toţi oamenii cântau imnul, să am acel trofeu în mâinile mele a fost tot ceea ce visam. Mulţi ani de muncă grea, mulţi cu momente dezamăgitoare, toate finalele pierdute, parcă s-au şters când am câştigat. Am primit iubirea din partea publicului, mi-au arătat că sunt fericiţi pentru mine. Şi am avut persoane foarte speciale alături de mine. A fost cel mai special moment din viaţa mea, asta e sigur', a mărturisit Simona.

Faimoasa jucătoare de tenis de la noi din țară a abordat și subiectul unei posibile retrageri. Pandemia de coronavirus i-a schimbat planurile și se pare că nu poate sta prea mult acasă și simte nevoia de mai multă „acțiune'.

„Obiectivul meu e să mai joc 3-4 ani. Înainte de pandemie, spuneam că mai joc un an, dar acum îmi prelungesc cariera, pentru ca am stat prea mult acasă şi am putut să simt cum e viaţa normală. E destul de plictisitoare, am nevoie de adrenalină. O să mai joc câţiva ani şi obiectivul e să dau tot ce am mai bun. Evident, Grand Slam-urile sunt pe primul plan. Voi lupta pentru ele, dar fără presiune', a declarat Simona Halep.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete