Anunțul făcut de Florin Dumitrescu: „Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu”

Florin Dumitrescu a făcut un anunț neașteptat pe rețelele de socializare. Celebrul bucătar de la „Chefi la cuțite' și-a speriat fanii pentru câteva secunde.

Florin Dumitrescu, cunoscutul bucătar și jurat al emisiunii „Chefi la cuțite', a devenit o prezență familiară și iubită de publicul larg de-a lungul ultimului deceniu. Pe lângă cariera sa de succes, celebrul chef se mândrește cu o familie fericită și împlinită alături de soția sa, Cristina.

Florin Dumitrescu și-a întâlnit soția acum 13 ani și de atunci au devenit nedespărțiți. La scurt timp, cei doi s-au mutat împreună, iar după trei ani de relație, bucătarul a cerut-o în căsătorie. În anul 2013, au devenit părinți pentru prima dată, iar în aprilie 2015, familia s-a mărit cu venirea pe lume a celei de-a doua fiice, Mia. Cariera sa impresionantă în lumea culinară este dublată de fericirea și împlinirea pe care o găsește în viața de familie alături de soția și cele două fiice ale sale.

În ciuda pasiunii sale pentru gastronomie și bucatele delicioase, Florin Dumitrescu a luat o decizie în privința regimului său alimentar. Cu un umor caracteristic, chef-ul a anunțat că va „divorța” de câteva alimente, alegând să le excludă din dieta sa. Florin Dumitrescu a transmis că această decizie face parte dintr-un proces personal de a-și îmbunătăți sănătatea și a-și diversifica regimul alimentar.

„Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu. Divorțez de pâine, sucuri carbogazoase și combinația de cartofi cu carne. Rog seriozitate', a scris juratul de la Chefi la Cuțite pe pagina sa de Facebook, potrivit cancan.ro.

Ulterior, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

„Zi-mi ce acte trebuie! Divorțez și eu de astea!!!'/ „Asta mi-am propus și eu de mult timp, dar tentația?'/ „Cea mai bună alegere pentru a avea un stil de viață sănătos. Succes',  sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea bucătarului.

Florin-Dumitrescu-si-sotia-sa-CristinaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete