Silvia Dumitrescu, acuzată că i-a furat iubitul Didei Drăgan – “N-am nimic de ascuns”

Silvia Dumitrescu, acuzată că i-a furat iubitul Didei Drăgan

Silvia Dumitrescu, acuzată că i-a furat iubitul Didei Drăgan

Silvia Dumitrescu și Dida Drăgan au împărțit inima aceluiași bărbat ani întregi. Silvia Dumitrescu, acuzată că i-a furat iubitul Didei Drăgan. 

Atât Silvia Dumitrescu, cât și Dida Drăgan au câte un copil cu chitaristul Florin Ochescu.

Artista Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu au o căsnicie care durează de mai bine de 25 de ani. Însă înainte de a se căsători cu Silvia, chitaristul Florin Ochescu a fost implicat într-o idilă cu Dida Drăgan. Din iubirea lor a apărut un băiat, Florin jr.

Dida Drăgan – Florin Ochescu – Silvia Dumitrescu este un triunghi amoros care a ținut ani buni primele pagini ale ziarelor. Gurile rele spun că Silvia Dumitrescu a fost cea care s-a băgat în relația Didei Drăgan cu Florin Ochescu.

Silvia Dumitrescu, acuzată că i-a furat iubitul Didei Drăgan

Sătulă de comentariile acide, îndrăgita cântăreață Silvia Dumitrescu a decis să rupă tăcerea.

“N-am nimic de ascuns! Presa speculează că i-am spart casa Didei. Nu înţeleg de unde speculaţiile că Silvia i-ar fi furat soţul Didei şi altele! N-am spart casa nimănui niciodată pentru că relaţia pornită pe nefericirea altuia se va termina la fel. Oamenii o văd pe Dida ca pe o victimă. Că, vai, săraca, şi-a crescut copilul singură! Dar nu a fost aşa! Ca un tată responsabil, Florin a avut şi el grijă de copil şi am fost de acord de la bun început. Am respect pentru mama copilului lui Florin.

Fără să vrem, eu şi Dida suntem un fel de rude. E logic, nu?!Adevărul e că Dida şi Florin erau despărţiţi de ani buni când l-am cunoscut pe Florin, iar eu eram divorţată. Dida şi Florin n-au fost căsătoriţi şi au avut o relaţie de 10 ani din care a rezultat un copil reuşit. Eu şi Florin ne-am cunoscut în anul 1990 şi ne-am îndrăgostit mai târziu. Am stat vreo doi-trei ani logodiţi şi după aceea ne-am căsătorit. Dida n-a vrut să vorbească niciodată despre relaţia cu Florin şi despre fiul lor.

Când ne întâlnim, facem poze împreună, dar nu le public pentru că ei nu îi place să apară. Între mine şi Dida n-a fost niciodată vreo discordie pentru că sunt înţelegătoare, înţeleaptă şi diplomată. Ţin la fiul ei la fel ca la al meu. E tot fiul lui Florin, iar pe Florin l-am luat cu copil cu tot. Eu şi Florin n-am fost geloşi niciodată pentru că avem încredere unul în altul”, a mărturisit Silvia Dumitrescu, potrivit click.ro.

 

Iulia Sandu

foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete