Silvana Rîciu a divorţat de soțul ei, în mare secret, după o căsnicie de aproape 20 de ani: „Verighetă nu mai port demult”

Silvana Rîciu a divorțat de soțul ei, în mare secret. Cei doi au împreună doi copii. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, se pare că interpreta de muzică populară și fostul ei soț încă locuiesc în aceeași casă.

Nimeni nu aștepta la o asemenea veste, mai ales că în ultima perioadă, nu s-a bănuit despre faptul că cei doi nu s-ar mai înțelege și ar avea de gând să facă acest pas. Cu toate acestea, se pare că Silvana Rîciu și fostul ei soț au divorțat la notar, în mare secret, potrivit wowbiz.ro.

Silvana Rîciu a divorţat de soțul ei, în mare secret

Silvana Rîciu și soțul ei erau căsătoriți încă din tinerețe și au avut o căsnicie fericită pentru mulți ani. Familia lor a fost completă odată cu apariția celor doi copii lor, Andrada, în vârstă de 9 ani și Luca, în vârsta de 7 ani. Din păcate, însă, odată cu trecerea anilor, relația celor doi a început să se deterioreze, au apărut certurile și neînțelegerile. Nu au reușit să găsească o cale de amiabilă de a continua conviețuirea, așa că au ales drumul despărțirii.

Puțini știu că artista și partenerul ei nu mai au niciun fel de relație, încă din anul 2013, însă au locuit în aceeași casă pentru a-și crește copii. Au de decis de comun acord, ca fiecare să-și trăiască viața așa cum își dorește.

„Cu partea sentimentala… Eiiii, nu știu ce să zic! (râde – n.r.) Poate anul asta îmi aduce un divorț. Noi stăm împreună, de foarte mulți ani, pentru copii. În rest, fiecare cu viața lui. Dar asta se întâmplă de mulți ani, 3-4 ani, poate mai bine. Verighetă nu mai port de mulți ani, doar inele de toate felurile. Nu am vrut să vorbesc despre viața mea sentimentală pentru că nu vreau să le fac nici eu, nici soțul meu, rău copiilor. De aceea am și ales să rămânem împreună până mai cresc. Acum… cum va vrea Dumnezeu să rezolve lucrurile, noi ne supunem voinței Divine. Încercam să fim buni părinți și sperăm că la un moment dat să fim și noi fericiți cândva cu cineva separat', a declarat Silvană Riciu, în ianuarie, pentru sursa citată.

Așadar, declarațiile ei au prevestit ce urma să se întâmple șase luni mai târziu.

„Silvana Rîciu și soțul ei au fost la un notar din zona Rahova ca să divorțeze. Întâmplător mă aflăm chiar acolo, la coadă, zilele trecute, când artistă venise să-și ridice actul de divorț și chiar despre acest lucru vorbea cu cineva', a dezvăluit o persoană care a fost la notar în ziua în care artista și-a ridicat certificatul de divorț.

Cei doi s-au despărțit după o căsnicie care a durat aproape 20 de ani.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Silvana Rîciu și copiii săi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, cancan.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Cântăreața de muzică populară Natalia Gliga a murit! Artista a fost găsită fără suflare de soțul ei

Ce cadou important a primit Feli de ziua ei? Mesajul transmis de cântăreață în ziua în care a împlinit 32 de ani: Mi s-a rescris viitorul'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete