Si Lounge – o experiență de fine dining accesibilă. Super rețete la preț de supermarket

S-a întâmplat vreodată să răsfoiești meniul unui restaurant și să constați că un fel de mâncare ar fi perfect dacă nu ar avea garnitură de orez brun, ci de legume sote'? Poate că ți-ai fi dorit un steak mai mic, mai mulți creveți în paste sau poate că ți-ai spus în gând ar fi mers puțin sparanghel sau un piure cu trufe ca garnitură pentru un plus de savoare'.

Toate aceste mici impedimente sunt eliminate de meniurile à la carte. Acestea permit o personalizare a felurilor de mâncare servite, toate preparatele fiind prezentate separat, iar clientul având posibilitatea de a-și crea singur meniul, în funcție de preferințele culinare. Acesta poate alege garniturile sau salatele care acompaniază felul principal, poate opta pentru diferite sosuri ori gramaje, având o experiență gastronomică unică.

Si Lounge și Kaufland revoluționează această cunoscută noțiune, alăturându-se uneia dintre cele mai în vogă tendințe din industria alimentară: restaurantul pop-up. Rezultatul? Un concept unic, care îmbină experiența gourmet și fine dining cu prețuri accesibile, la îndemâna oricui.

La prima vedere, termenii par contradictorii, concepția generală fiind că fine dining implică și niște costuri pe măsura rafinamentului preparatelor.

Tocmai acesta este elementul inovator: amatorii de rețete inedite pot descoperi preparate exclusiviste create de un chef de renume, dar la un preț de supermarket, întrucât aceștia vor achita doar ingredientele, care provin exclusiv din magazinele Kaufland. Chefii își vor da frâu liber imaginației, creând preparate delicioase, pe baza ingredientelor selectate de clienți, existând opțiuni pentru prânz și cină, fixe sau à la carte.

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să îți poți alege pe cont propriu ingredientele și un bucătar profesionist să le pregătească special pentru tine? Fără să fie nevoie de liste de cumpărături, fără să înfrunți aglomerația din magazine, fără să pierzi ore în bucătărie pentru a găti rețete complexe? Acum este posibil, în cea mai nouă locație Kaufland Pop-up! Restaurant din cadrul Si-Lounge, situat în centrul de business al Bucureștiului, Pipera.

În acest spațiu modern, experiența gourmet exclusivistă poate fi prezentă pe mesele tuturor. Proiectul vine în întâmpinarea noilor nevoi tot mai sofisticate ale clienților, atât în materie experiențială, cât și gastronomică, propunând concepte culinare inedite, într-un ambient relaxant și primitor.

Cum au luat amploare restaurantele pop-up?

Restaurantele pop-up au câștigat popularitate în industria alimentară, revendicându-și locul drept unul dintre cele mai răspândite trenduri actuale. Ele oferă beneficii pentru toată lumea: bucătarii adoră libertatea creativă, proprietarii și managerii beneficiază de oportunitatea de a testa și de a învăța preferințele clienților, iar clienții sunt captivați de conceptele alimentare inedite și de surpriza de a descoperi mereu o nouă locație, noi tematici și rețete exclusiviste. Conceptul se bazează pe ideea de locație temporară, pe o perioadă limitată de timp, așa că gurmanzii curioși vor dori să testeze cât mai repede preparatele delicioase dintr-un astfel de restaurant.

Si Lounge găzduiește Kaufland Pop Up Restaurant, clienții putându-se bucura de experiențe culinare premium, seri tematice, cu preparate din bucătăria internațională, precum și de meniuri à la carte pregătite de unul dintre cei mai cunoscuți chefi. Toate ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate și provin exclusiv din Kaufland.

Dacă vrei să te bucuri de atmosfera caldă a uneia dintre cele mai în vogă locații din București și să te delectezi cu preparatele sofisticate, dar accesibile concepute de unul dintre cei mai populari chefi, Si Lounge este alegerea ideală! Fine dining-ul nu a fost nicicând mai accesibil!

S-a întâmplat vreodată să răsfoiești meniul unui restaurant și să constați că un fel de mâncare ar fi perfect dacă nu ar avea garnitură de orez brun, ci de legume sote'? Poate că ți-ai fi dorit un steak mai mic, mai mulți creveți în paste sau poate că ți-ai spus în gând ar fi mers puțin sparanghel sau un piure cu trufe ca garnitură pentru un plus de savoare'.

Toate aceste mici impedimente sunt eliminate de meniurile à la carte. Acestea permit o personalizare a felurilor de mâncare servite, toate preparatele fiind prezentate separat, iar clientul având posibilitatea de a-și crea singur meniul, în funcție de preferințele culinare. Acesta poate alege garniturile sau salatele care acompaniază felul principal, poate opta pentru diferite sosuri ori gramaje, având o experiență gastronomică unică.

Si Lounge și Kaufland revoluționează această cunoscută noțiune, alăturându-se uneia dintre cele mai în vogă tendințe din industria alimentară: restaurantul pop-up. Rezultatul? Un concept unic, care îmbină experiența gourmet și fine dining cu prețuri accesibile, la îndemâna oricui.

La prima vedere, termenii par contradictorii, concepția generală fiind că fine dining implică și niște costuri pe măsura rafinamentului preparatelor.

Tocmai acesta este elementul inovator: amatorii de rețete inedite pot descoperi preparate exclusiviste create de un chef de renume, dar la un preț de supermarket, întrucât aceștia vor achita doar ingredientele, care provin exclusiv din magazinele Kaufland. Chefii își vor da frâu liber imaginației, creând preparate delicioase, pe baza ingredientelor selectate de clienți, existând opțiuni pentru prânz și cină, fixe sau à la carte.

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să îți poți alege pe cont propriu ingredientele și un bucătar profesionist să le pregătească special pentru tine? Fără să fie nevoie de liste de cumpărături, fără să înfrunți aglomerația din magazine, fără să pierzi ore în bucătărie pentru a găti rețete complexe? Acum este posibil, în cea mai nouă locație Kaufland Pop-up! Restaurant din cadrul Si-Lounge, situat în centrul de business al Bucureștiului, Pipera.

În acest spațiu modern, experiența gourmet exclusivistă poate fi prezentă pe mesele tuturor. Proiectul vine în întâmpinarea noilor nevoi tot mai sofisticate ale clienților, atât în materie experiențială, cât și gastronomică, propunând concepte culinare inedite, într-un ambient relaxant și primitor.

Cum au luat amploare restaurantele pop-up?

Restaurantele pop-up au câștigat popularitate în industria alimentară, revendicându-și locul drept unul dintre cele mai răspândite trenduri actuale. Ele oferă beneficii pentru toată lumea: bucătarii adoră libertatea creativă, proprietarii și managerii beneficiază de oportunitatea de a testa și de a învăța preferințele clienților, iar clienții sunt captivați de conceptele alimentare inedite și de surpriza de a descoperi mereu o nouă locație, noi tematici și rețete exclusiviste. Conceptul se bazează pe ideea de locație temporară, pe o perioadă limitată de timp, așa că gurmanzii curioși vor dori să testeze cât mai repede preparatele delicioase dintr-un astfel de restaurant.

Si Lounge găzduiește Kaufland Pop Up Restaurant, clienții putându-se bucura de experiențe culinare premium, seri tematice, cu preparate din bucătăria internațională, precum și de meniuri à la carte pregătite de unul dintre cei mai cunoscuți chefi. Toate ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate și provin exclusiv din Kaufland.

Dacă vrei să te bucuri de atmosfera caldă a uneia dintre cele mai în vogă locații din București și să te delectezi cu preparatele sofisticate, dar accesibile concepute de unul dintre cei mai populari chefi, Si Lounge este alegerea ideală! Fine dining-ul nu a fost nicicând mai accesibil!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial