Și-au spus adio după 8 ani de relație! Fiica lor este în vârstă de doar un an

Celebra antrenoare de fitness Kayla Itsines (28 de ani) s-a despărțit de logodnicul ei, Tobi Pierce. Perechea are împreună o fiică, Arna Leia, în vârstă de doar un an.

Kayla Itsines și Tobi Pierce și-au spus adio după 8 ani de relație! Fiica lor este în vârstă de doar un an

„După 8 ani împreună, eu și Tobi am luat decizia dificilă de a ne separa. Întotdeauna vom fi o familie și rămânem buni prieteni și părinți devotați ai Arnei. 

Am crescut împreună în Adelaide, am împărtășit o viață de experiențe și amintiri frumoase începând prin mutarea în primul nostru apartament și fondarea aplicației SWEAT împreună, iar apoi devenind părinții frumoasei noastre fiice. 

Prietenia noastră rămâne puternică în timp ce continuăm să ne creștem fiica împreună și să fim parteneri de afaceri. 

Vă mulțumim pentru sprijinul și bunătatea voastră în aceste momente”, a scris Kayla, pe contul personal de Instagram. Perechea se logodise în luna aprilie a anului 2018.

Kayla Itsines este o antrenoare personală de origine australiană, creatoare a unei serii de antrenamente de fitness intitulate Bikini Body Guides (BBG) și a unei aplicații de planificare alimentară și antrenament, respectiv Sweat with Kayla.

Deși antrenamentele sale pot fi obținute contra-cost, Kayla oferă adesea sfaturi legate de fitness și de un regim alimentar sănătos în mediul online.

Foto: Instagram

Citește și:

Nu are o siluetă doar suplă, ci și foarte lucrată! Cum se menține modelul Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oțil

Ți-o mai amintești pe Teodora Buciu, câștigătoarea sezonului șase „Vocea României”? Cum arată solista acum?

Andreea Bănică nu a mai ieșit din casă trei zile după ce a apărut pe coperta revistei Playboy România: „Eu sunt foarte rușinoasă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete