De la burlac consacrat la tată de trei copii în doar un an și 3 luni! Soția și fosta iubită, însărcinate în același timp!

Hugh Grant și Anna EbersteinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Actorul Hugh Grant (59 de ani) a trecut de la niciun copil la trei într-o perioadă de doar 15 luni. În prezent, Hugh este tatăl a 5 copii.

Trei cu actuala soție, producătoarea TV Anna Eberstein (40 de ani), și doi cu fosta iubită, Tinglan Hong. Tinglan este mama primului său copil, o fiică, Tabitha.

Între nașterile primului și celui de-al doilea copil cu soția sa, actorul s-a împăcat cu Tinglan, alături de care mai are un fiu, Felix.

De la burlac consacrat la tată de trei copii în doar un an și 3 luni! Soția și fosta iubită, însărcinate în același timp!

Anna și Tinglan au fost în același timp însărcinate cu câte unul dintre copiii actorului. În anul 2010, la 50 de ani, actorul nu era nici căsătorit, nici tată.

În septembrie 2011, Tabitha, prima lui fiică, s-a născut. Patru luni mai târziu, actuala soție a actorului, Anna, era însărcinată cu primul lor copil.

Trei luni mai târziu, fosta lui iubită era însărcinată cu al doilea copil al lor. În 2012, în jur de 5 luni, Tinglan și Anna au fost însărcinate în același timp cu unul dintre copiii lui Hugh.

În aprilie 2012, actorul mărturisea într-un interviu: „Toată lumea avusese dreptate în toți acești ani. Hugh, de ce nu ai copii? Îți schimbă viața. Acum că am un copil, într-adevăr simt schimbarea. Recomand. Faceți copii”.

Cinci luni mai târziu, fiul actorului cu Anna s-a născut. Cel de-al doilea fiu al lui, al doilea copil cu Tinglan, s-a născut și el 12 săptămâni mai târziu, în luna decembrie a aceluiași an.

Hugh și Anna și-au oficializat relația în luna mai a anului 2018. Perechea s-a căsătorit civil în apropierea locuinței lor din Londra.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Angelina Jolie, primele declarații despre motivul despărțirii de Brad Pitt: „Unii au profitat de tăcerea mea”

Prins de poliție în timp ce-și înșela iubita în mașină cu o prostituată. Relația a mai continuat 5 ani

Fanii sunt revoltați! Ce actriță va juca rolul Prințesei Diana într-un nou film despre viața ei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete