Shopping şi relaxare în Costa Brava

Shopping şi relaxare în Costa Brava

girl having shopping fun

Numită şi Coasta Sălbatică, superba Costa Brava este un amestec de golfuri mărginite de pini, plaje aurii şi staţiuni aglomerate, sate medievale, podgorii şi livezi întinse de măslini.

Pe lângă faptul că este o destinaţie de vacanţă minunată, dacă îţi place să cutreieri prin magazine, atunci eşti în locul potrivit!

Blanes, locul de unde putem spune că începe Costa Brava, este un adevărat rai al cumpărăturilor.

Un centru comercial fantastic găsești în oraşul vechi, un adevărat labirint de străzi înguste pe care se înşiruie peste 650 de magazine, dar şi restaurante.

În fiecare luni dimineaţa, în Passeig de Mar are loc târgul săptămânal cu haine si suveniruri.

Capitala cumpărăturilor din Costa Brava rămâne Girona, unde poţi găsi de la buticuri ale creatorilor celebri la magazine mici cu produse fine de patiserie, vinuri excelente şi delicatese.

Zona comercială în Girona se împarte în două: oraşul vechi şi oraşul nou. În zona veche sunt magazine cu vinuri şi băuturi, bijuterii, produse hand-made şi de design interior.

Teen girls walking together in shopping centerO zonă ce merită explorată este Calle Ballesteries, care se întinde de-a lungul râului.

Ceramica este la mare preţ prin aceste locuri, în special cea din La Bisbal, un orăşel cocoţat pe un vârf de deal, faimos pentru arta olăritului.

Dar sunt o mulţime de magazine de-a lungul coastei în care vei găsi farfurii de ceramică, tipice Spaniei, viu colorate, pictate manual, într-o mare varietate de forme şi dimensiuni.

La magazinul de bijuterii Tim & Kat, din Tossa de Mar, găseşti bijuterii tradiţionale, brăţări din piele, inele cu pietre colorate, multe unicate. În plus, bijuteriile sunt la preţuri rezonabile.

Tip: Dacă nu eşti familiarizată cu shoppingul în Spania, trebuie să cunoşti că majoritatea magazinelor (exceptând Mall-urile) sunt închise între orele 14.00 -17.00, pentru siestă.

Autor: Cătălina Alberti

Ofertă sejur Costa Brava

Hotel Hotenco Luna Club 4* – de la 395 euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare, pensiune completă, asistenţă turistică locală. Christian Tour, Tel. 021 211 11 39, www.christiantour.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta