Sharon Stone, declarații despre operația la sân: „Vă rog să-mi îndepărtați sânii”

Sharon Stone a vorbit despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o pentru a îndepărta o tumoare mare la sân, în timp ce le încurajează pe alte femei să nu le fie teamă de testele de depistare a cancerului.

În timp ce a participat la An Unforgettable Evening, o strângere de fonduri pentru Women’s Cancer Research Fund, actrița, în vârstă de 65 de ani, s-a destăinuit pentru PEOPLE despre modul în care a fost pregătită să i se extirpe sânul după ce una dintre mamografiile sale a semnalat o potențială problemă.

Relatând cum i s-a `spus că am avut cancer la sân, pentru că aveam o tumoare mai mare decât sânul meu și erau siguri că nu era posibil să am acea tumoare fără să fie cancer”, actrița a spus că a aflat ulterior că nu avea această boală.

„Dar am intrat în spital spunând: <>”, a continuat ea, potrivit sursei citată anterior.

Sharon Stone a dezvăluit în cartea sa de memorii „The Beauty of Living Twice”, lansată anul trecut, că medicii au fost nevoiți să îndepărteze tumori benigne din corpul ei în 2001, care erau „gigantice, mai mari decât sânul meu”.

După această procedură, ea a împărtășit că un chirurg plastician i-a pus implanturi mamare mai mari fără consimțământul ei, atunci când a fost supusă unei operații de reconstrucție mamară pentru a-și repara pieptul.

„Când mi-au dat jos bandajul, am descoperit că aveam sânii mai mari cu o mărime. Medicul a spus că <>. El îmi schimbase corpul fără ca eu să știu sau să îmi dau consimțământul “, a spus actrița.

Iar atunci când Stone și-a interogat chirurgul cu privire la mărimea sânilor, ea a spus că acesta i-a spus că „a crezut că aș arăta mai bine cu sâni mai mari'.

Actrița din Basic Instinct, care a fost numită premiată în cadrul evenimentului și a primit premiul Courage Award pentru sprijinul acordat cercetării în domeniul cancerului de sân, a declarat pentru PEOPLE că a mai fost supusă unei alte intervenții chirurgicale pentru a îndepărta țesut de la sân.

În timpul discursului său, Sharon Stone a cerut fiecărei femei care „a avut sau are de-a face cu cancerul de sân” din sală să “se ridice” și să fie “curajoasă” în susținerea cercetării în acest domeniu.

„Am fost acolo. Am făcut asta și am plecat fără sânii noștri. Unele dintre noi au plecat fără prietenele noastre, mamele noastre, surorile noastre, fiicele noastre, soțiile noastre. Pot să vă spun că nașii copiilor mei au murit din cauza genei BRCA. Am pierdut o mulțime de prieteni din această cauză. Nu vreau să mai pierd și alții”, a spus ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete