Sharon Stone a pierdut copilul în instanță din cauza scenelor din Basic Instinct

Sharon Stone a dezvăluit că un judecător i-a pus la îndoială capacitatea de a fi un părinte bun pentru că a apărut în filmul erotic Basic Instinct.

Diva de la Hollywood a devenit faimoasă după rolul incendiar din Basic Instinct, filmul emblematic din 1992, unde a jucat rolul unei scriitoare de romane polițiste ce devine suspectă pentru uciderea brutală a unui star rock. În timp ce este investigată de detectivul Michael Douglas, cei doi încep o relație sexuală intensă.

Dar, de departe, cea mai faimoasă scenă din film are loc atunci când personajul lui Sharon este interogat la sediul poliției și își încrucișează picioarele dezvăluind lipsa lenjeriei intime.

La opt ani după ce a jucat în acest film, Sharon l-a adoptat pe Roan, împreună cu fostul soț, Phil Bronstein. Cuplul a avut probleme în a concepe în mod natural un copil, iar Sharon a suferit trei avorturi spontane înainte ca Roan să vină în viața lor în anul 2000.

Problemele actriței s-au ținut lanț: Sharon a suferit un accident vascular cerebral devastator în 2001, la vârsta de 43 de ani, care aproape a ucis-o. Trei ani mai târziu, căsătoria ei s-a destrămat și a intrat într-o luptă acerbă pentru custodie cu Phil, pe care a pierdut-o în cele din urmă.

Reflectând la acel moment din viața ei, despre care spune că „mi-a frânt literalmente inima', Sharon Stone, acum în vârstă de 64 de ani, a mărturisit că rolul ei din Basic Instinct a fost folosit împotriva ei în instanță. Și nu i s-a permis legal să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat atunci din cauza unui acord de confidențialitate și „din respect' pentru fiul ei.

Invitată să vorbească într-un podcast pentru Table for Two with Bruce Bozzi, Sharon Stone a mărturisit: „Am pierdut custodia copilului meu. La tribunal, judecătorul l-a întrebat pe copilul meu, băiețelul meu micuț, micuț: Știi că mama ta face filme sexy? S-a considerat că acest film este oglinda mea de părinte.”

Comparând cu cât de diferite sunt lucrurile astăzi, Sharon a continuat: „Oamenii se plimbă fără haine pe la televizor acum. În Basic Instinct, s-a văzut, poate, o secundă din posibila nuditate a mea și după asta am pierdut custodia copilului meu.'

Ea a adăugat că tensiunea situației și problemele ei medicale au avut un impact considerabil atât asupra sănătății ei fizice, cât și asupra sănătății mentale.

„Am ajuns la clinica Mayo cu probleme cardiace, drama prin care am trecut – mi-a rupt inima, mi-a rupt literalmente inima.'

După ce lui Phil i s-a acordat custodia exclusivă, Sharon a spus că a continuat să lupte pentru Roan timp de 13 ani, dar i s-a permis să fie vizitată doar o dată pe lună. În aceste zile are o relație bună cu fiul ei, care acum are 22 de ani și urmează o carieră în actorie.

Sharon Stone împreună cu fiul ei, Roan Joseph Bronstein Stone, în 2021

Roan a jucat recent în filmul What About Love, alături de mama sa Sharon și actorul Andy Garcia.

Pentru că nu a putut face copii în mod natural, Sharon a adoptat încă doi fii în 2005 și 2006. Laird are acum 17 ani, iar Quinn are 16. Actrița i-a crescut ca mamă singură și nu s-a mai căsătorit din nou.

Sharon Stone, reguli de frumusețe pe care le respectă la cei 64 de ani ai săi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete