Momentul când Cristina Ciobănașu îl respinge pe Vlad Gherman, fostul iubit, când vrea să o sărute: „Asta a fost bună”

Cristina Ciobănași și Vlad Gherman au format un cuplu mai mulți ani de zile. După despărțire, tinerii au continuat să muncească împreună. Recent, la job, cei doi au fost protagoniștii unui moment neașteptat.

Cu ocazia venirii primăverii, Vlad Gherman le-a cumpărat flori colegelor lui, Cristinei Ciobănașu și Andreei Ibacka. Cea din urmă a primit zambila cu drag, chiar l-a și pupat. Nu același lucru s-a întâmplat și cu fosta iubită.

Cristina Ciobănașu a primit floarea de la Vlad Gherman, dar a refuzat să îl sărute. Când s-a apropiat de ea, actrița a întins spre acesta zambila și s-a dat un pas în spate.

Scena a fost considerată de toți cei prezenți haioasă, Andreea Ibacka nici nu s-a putut abține și a facut și o remarcă ironică. „La mulți ani, fetelor!', a spus, entuziasmat, Vlad Gherman.

„Ce frumos! Mulțumim!', a spus Cristina Ciobănașu, în timp ce a refuzat pupicul pe obraz din partea lui Vlad Gherman.

„Așa bine vă înțelegeți voi întotdeauna?', a spus, cu ironie, Andreea Ibacka, după ce a văzut scena. „Asta a fost bună!', s-a amuzat Vlad Gherman, după ce fosta sa iubită l-a respins, scrie wowbiz.ro.

cristina-ciobanasu-vlad-gherman-sarut-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Au emisiune împreună la Happy Channel

Din 16 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.30, Happy Channel le aduce telespectatorilor un nou format de infotainment. Andreea Ibacka, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman sunt gazdele emisiunii Happy Café, un format info-educativ fresh, care abordează subiecte noi, atipice şi deopotrivă inspiraţionale, cu specialişti din diverse domenii de interes.

„Abia aştept să dăm startul lungilor discuţii la cafea! De fapt, la cafele! Pentru că îi invităm pe telespectatorii noştri să îşi bea cafeaua alături de noi, în fiecare zi, e luni până vineri, de la 17.30. Că doar nu se numeşte degeaba emisiunea Happy Café', declara Cristina Ciobănaşu înainte de lansarea proiectului.

„Împreună, ne propunem să vă facem după-amiezele mai frumoase, cu discuţii interesante, pe subiecte importante şi extrem de necesare! Extrem de necesare pentru o viaţă cât mai sănătoasă şi fericită. Adică pentru o viaţă cât mai Happy!', spunea și Vlad Gherman.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete