Sharon și Ozzy Osbourne au împlinit 40 de ani de căsnicie. Mesajul transmis în ziua aniversării: „Am fost mereu unul alături de altul”

Luni, 4 iulie, Sharon și Ozzy Osbourne au împlinit 40 de ani de căsătorie. Chiar ei au făcut fericitul anunț prin intermediul rețelelor de socializare. Și artistul, dar și soția și-au transmis public declarațiile de dragoste.

Sharon l-a cunoscut pe Ozzy pe când avea doar 18 ani. Pe atunci, tatăl ei era managerul trupei artistului. S-au îndrăgostit, iar nunta lor a avut loc în Hawai în iulie 1982. Mai târziu, cei trei copii ai lor au venit pe lume: fetele Aimee și Kelly și băiatul Jack.

ozzy-osbourne-si-sharon-40-de-ani-de-casnicie-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Luni, pe Instagram, Ozzy, care are 73 de ani, i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste soției. A postat o imagine chiar de la nunta lor. „În urmă cu 40 de ani. Aniversare fericită, iubita mea!', a notat artistul.

Nici ea nu s-a lăsat mai prejos cu urările, Sharon a postat o imagine mai recentă cu ei. „2022 e un an special pentru mine. Acesta marchează 40 de ani de căsnicie cu Ozzy. Ne-am cunoscut prima dată când eu aveam 18 ani. De 52 de ani suntem prieteni, iubiți, îndrăgostiți, soț și soție, bunici și suflete pereche. Am fost mereu unul lângă altul', a scris ea pe Instagram.

Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu Parkinson

„Am fost la baie și am căzut pur și simplu pe podea. M-am gândit că am făcut-o, dar mi-am păstrat calmul. Sharon a chemat o ambulanță, iar de acolo, totul a degenerat. Șase luni după aceea am fost în agonie. Am întrebat-o pe Sharon dacă mă minte și dacă sunt pe moarte.

Când m-au întrebat asistentele, după operație, cât de tare mă doare, pe o scară de la 1 la 10, am răspuns 55! Este cumplit să nu te poți mișca timp de jumătate de an’, a declarat Ozzy Osbourne, în direct, în cadrul emisiunii „Good Morning America.

Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu Parkinson. Artistul de 71 de ani a primit cumplitul diagnostic în urmă cu un an. Aceasta situație l-a făcut pe Osbourne să spună că „2019 a fost cel mai urât, lung şi dureros an din viaţa mea’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete