Shakira vrea să plece cu copiii din Barcelona. Reacția lui Gerard Pique

Shakira a spus foarte clar că vrea să plece din Barcelona și să locuiască în Miami împreună cu cei doi copii ai săi. Ea are nevoie de acordul lui Gerard Piqué pentru ca Milan și Sasha să poată părăsi Spania, însă fotbalistul se pare că refuză categoric.

Au existat multe zvonuri despre despărțirea dintre Shakira și Piqué, principalul fiind infidelitatea fotbalistului de la Barcelona, dar singurul lucru real este că se așteaptă o bătălie juridică complicată pentru custodia copiilor lor.

Potrivit informațiilor publicate de portalul Informalia, vedeta columbiană nu se va opri până când nu va locui la Miami împreună cu cei doi copii ai săi și va face tot ce este necesar pentru a obține acest lucru, inclusiv să publice un raport care nu l-ar lăsa pe sportiv într-o poziție foarte bună. Însă Piqué nu le-ar permite să părăsească țara, nici măcar în vacanță.

„Shakira nu se va opri până când nu va reuși să se mute la Miami și să ia copiii cu ea. Acesta este principalul ei obiectiv. Dar nu poate fără consimțământul lui Piqué, iar acesta nu i-l va da. Nici măcar pentru câteva zile de vacanță”, a declarat o sursă pentru presă, potrivit Marca.

Sursa adaugă faptul că Pique nu-și dorește să treacă prin ce a trecut compatriotul său Nicolas Vallejo-Nagera Colate. Acesta din urmă a avut un copil cu Paulina Rubio, însă după divorț cântăreața a plecat să locuiască la Miami.

„Piqué nu o va lăsa pe Shakira să-l despartă de copiii săi. Nu vrea ca ceea ce i s-a întâmplat lui Colate să i se întâmple și lui, care nu are de ales decât să locuiască în Miami dacă vrea să-și vadă și să fie alături de fiul său. El nu îi va permite Shakirei să se mute cu ei”, a adăugat sursa.

Și chiar dacă pentru moment Piqué este calm, deoarece copiii săi nu pot părăsi Spania dacă el nu autorizează acest lucru, raportul pe care îl pregătește Shakira și care ar afecta imaginea lui Piqué ar putea permite o negociere între ei, dar pentru moment el nu vrea ca ei să plece nici măcar în vacanță.

“Nici măcar temporar. El știe că mai târziu ar putea avea probleme pentru a-i aduce înapoi dacă ea ar refuza. Și vrea să evite asta prin orice mijloace”, a conchis sursa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete