Claudia Pătrășcanu, atac subtil la adresa mamei lui Gabi Bădălău: „Și eu sunt mama de băieți”

De mai bine de trei ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă prin tribunale pentru încheierea divorțului. De-a lungul timpului, au fost aruncate nenumărate acuzații de ambele părți, deși uneori lucrurile păreau să se așeze de dragul copiilor.

Claudia Pătrășcanu este în continuare afectată de tot ceea ce se întâmplă între ea și tatăl copiilor ei și dacă în trecut și-a mai acuzat soacra că ar fi intervenit în căsnicia lor, recent aceasta a postat un mesaj lung care vizeză toate soacrele, mame de băieți în special.

„M-ați rugat sa postez acest link și această poveste. Sunteți multe care va regăsiți și nu pot sa spun decât ca îmi pare rău. Este foarte important ce crestem, încă din pântecul nostru. Cum ne îndrumăm copiii și câtă iubire sinceră le oferim, este extrem de important.

Cât timp le acordam?! Multe mame devin egoiste, trăiesc într-o teamă continuă că fiul nu le mai oferă atenție, că ar uita de ele, că nu le-ar mai ajuta în niciun fel… se gândesc doar la ceea ce sunt ele și deloc la ceea ce sunt și simt ei. Nu sunt nurorile problema sau alegerile fiilor, ci chiar dumnealor sunt problema prin ceea ce a oferit copiilor încă de la naștere.

Și eu sunt mama de băieți, nu lipsesc o zi din viața și creșterea lor, țin enorm la educația lor, la alegerile lor și ii învăț sa cunoască respectul și aprecierea pentru viitoarele femei din viața lor. Nu le voi conduce niciodată viața sau alegerile. Acum muncesc intens la educația lor, încât pe viitor sa și ia fiecare viața in mâini și sa știe exact ce au de făcut fără sa fiu nevoită sa intervin. Copiii nu sunt proprietatea noastră ci sunt darul lui Dumnezeu. Noi doar ne bucurăm de ei, le oferim iubire, îi îndrumăm și apoi îi lăsam liberi. Exact cum scrie în Sfânta Biblie!??

Vă îmbrățișez pe toți și vă mulțumesc pentru mesaje și toată dragostea dumneavoastră!??', a fost mesajul transmis de Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Gabi Bădălău, însă, susține că nu-l interesează ce scrie fosta sa soție în mediul online.

„Nu mă interesează. Nici măcar nu am curiozitatea să citesc sau să ascult ce a spus Claudia. Pur și simplu, nu mă interesează ce postează ea', a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars, scrie Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete