Shakira și Pique, ceartă în public. Cum au fost surprinși cei doi la restaurant?

Shakira și Pique ceartă în public

În ultima perioadă s-a zvonit că între Shakira și Pique ar exista probleme destul de serioase și că relația celor doi nu mai este deloc una stabilă, iar un incident petrecut recent într-un restaurant confirmă aceste informații.

Shakira și Pique, ceartă în public

Potrivit informațiilor prezentate de publicația spaniolă ABC, Shakira și Pique s-au certat în public, în timp ce se aflau într-un restaurant din Barcelona. Mai exact, cei doi au fost surprinși în timpul unei discuții foarte aprinse, în fața celor doi băieți ai lor, Sasha și Milan. Se pare că cei doi s-ar fi certat pentru că Pique a întârziat la masă și mai mult decât atât, ar fi venit prost dispus la întâlnirea cu îndrăgita cântăreață.

În timp ce serveau masa, Shakira i-ar fi făcut mai multe reproșuri lui Pique și chiar a ridicat tonul, iar în urma discuțiilor aprinse, cântăreața a început să plângă, potrivit agerpres.ro. Fotbalistul i-a atras atenția că acest comportament nu este unul tocmai normal și că ar fi bine să se liniștească și să nu facă o scenă în public, însă cuvintele acestuia nu au reușit să o calmeze.

Shakira nu traversează o perioadă bună a vieții ei. Pe lângă certurile despre care se vorbește în presă, cântăreața se confruntă și cu grave probleme de sănătate. Din cauza unor probleme la nivelul gâtului, mai exact o hemoragie puternică la nivelul corzilor vocale, cântăreața a fost nevoită să își anuleze toate concertele până anul viitor, perioadă în care medicii i-au recomandat să nu urce pe scenă.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Shakira este în stare gravă! Ce a pățit cântăreața și ce se întâmplă cu concertele programate în acest an?

Shakira a spus totul despre despărțirea de Pique. Ce se întâmplă cu adevărat în relația celor doi?

Actrița Julia Stiles a devenit mămică pentru prima oară

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete