Shakira a crezut în dragoste până la moarte: „I-am fost dedicată”

Shakira a crezut că fostul Gerard Pique era persoana alături de care va îmbătrâni înainte de zvonul infidelității acestuia.

Shakira, care și-a anunțat despărțirea de fotbalist în iunie 2022, a vorbit deschis în legătură cu ruptura relației lor de 11 ani în timpul unui interviu cu Billboard publicat joi.

„Prioritatea mea a fost casa mea, familia mea. Am crezut în ‘până când moartea ne va despărți’. Am crezut în acest vis și am avut acest vis pentru mine, pentru copiii mei”, a declarat ea pentru publicație, scrie Page Six.

Ea și Pique au împreună doi fii, Milan, 10 ani, și Sasha, 8 ani.

Interpreta columbiană a adăugat că speră să aibă o iubire pentru totdeauna asemănătoare cu cea a părinților ei, care sunt împreună de 50 de ani.

“Ei se iubesc ca în prima zi, cu o iubire care este unică și irepetabilă. Așa că știu că este posibil. Și a fost întotdeauna exemplul meu. Este ceea ce mi-am dorit pentru mine și pentru copiii mei, dar nu s-a întâmplat.”, a explicat Shakira.

Reflectând la fosta ei poveste de dragoste cu Pique, cântăreața, în vârstă de 46 de ani, a recunoscut că a fost nevoită să-și pună cariera muzicală pe plan secundar în timp ce locuia cu fostul sportiv profesionist în Spania.

„Chestia este că eram dedicată lui. Pentru familie, pentru el. Mi-a fost foarte greu să mă ocup de cariera mea profesională în timp ce eram în Barcelona. Nu puteam să-mi las copiii și să mă duc undeva să fac muzică în afara casei mele. Era greu să mențin ritmul”, a spus ea, mai scrie sursa citată anterior.

Dar, de când s-a mutat înapoi în Miami, în luna mai, artista a stat în studio pentru a înregistra piese noi și plănuiește să plece în turneu în 2024.

În ceea ce privește cei doi copii ai ei, câștigătoarea premiului Grammy a dezvăluit că aceștia au prosperat departe de lumina reflectoarelor în urma recentei mutări în SUA.

“Situația mediatică a fost grea pentru ei [în Barcelona]. Aveam paparazzi la ușa noastră în fiecare zi”, a explicat ea.

„Aici, sunt copii normali care se bucură de normalitate, ceea ce ar trebui să fie școala: un refugiu sigur unde pot fi ei înșiși”.

Shakira și Pique, în vârstă de 36 de ani, și-au confirmat despărțirea într-o declarație comună publicată anul trecut. Page Six a relatat ulterior că vedeta a fost „devastată” de presupusa infidelitate a fotbalistului cu actuala sa iubită, Clara Chia Marti.

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete