Oana Roman, sfatul prețios despre bărbați primit de la tatăl său, Petre Roman: „Aveam 22 de ani”

Oana Roman este una dintre cele mai mediatizate persoane publice din România. Cu o vizibilitate extrem de mare încă de când era doar o adolescentă, fiica fostului prim-ministru și-a construit pe rețelele de socializare o adevărată comunitate căreia îi împărtășește detalii din viața ei din prezent, dar și amintiri frumoase sau mai puțin frumoase. Recent, Oana Roman a pus pe Instastory un sfat primit de la Petre Roman privind relația cu bărbații și la ce ar trebui să fie atentă.

Tații de fată sunt acei eroi discreți, dar indispensabili, care își aduc contribuția inestimabilă la dezvoltarea și bunăstarea copiilor lor. Ei sunt modelele de masculinitate și iubire, care demonstrează că a fi un tată înseamnă mult mai mult decât a fi doar un bărbat.

De-a lungul timpului, Oana Roman a povestit care a fost relația sa cu tatăl său și ce rol a jucat el în viața și dezvoltarea sa. Recent, vedeta a postat pe Instagram o imagine din care reiese un mesaj extrem de prețios nu doar pentru ea, ci și pentru fiica sa și de ce nu, pentru toate urmăritoarele sale.

„Sfaturi despre bărbați de la tata. Priceless <3 scrisoarea este din '98. Aveam 22 de ani', a scris Oana Roman deasupra imaginii cu frântura dintr-o scrisoare transmisă de Petre Roman.

„Un singur lucru rămâne sigur de ocolit: mitocănia și golănia care de multe ori sunt drapate într-un fel e curaj simpatic și atractiv. Ceea ce oamenii n-au dobândit prin educație în familie prin transcendență intelectuală nu mai pot recupera în societate. Te pot ajuta mult lecturile clasice romantice cu multă viață concretă descrisă în ele. Dar până la urmă fiecare om cunoaște o traiectorie proprie', este pasajul emoționant dintr-o scrisoare transmisă de Petre Roman fiicei sale în anul 1998.

Foto: Instagram

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete