Sfaturi pentru cumpărarea de mobilier pentru copii

În principal, iată patru puncte cheie pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când cumpărați mobilier pentru camera de copii: confort, flexibilitate, stil și siguranță. 

Cel mai probabil, copilul dumneavoastră se gândește la tendințe. Așadar, este probabil o idee excelentă de la care să porniți. Întrebați-i părerea despre decor, acordați atenție activităților sau culorilor care îi plac. Puneți-i să caute modele; îi ajută să le aleagă pe cele mai bune și să înceapă să compileze ideile la un loc. 

S-ar putea să fiți un părinte orientat spre teme. Care trăiește pentru a înfrumuseța sau poate că doriți să terminați cu toată treaba cât mai repede. Oricare ar fi metodologia dvs., decorarea camerei copilului dvs. merge mai ușor dacă faceți un fel de pregătiri.

Siguranța înainte de toate

În lumea mobilierului pentru camera de copii, siguranța este întotdeauna prioritatea principală. Din fericire, cei mai mulți producători depășesc practicile standard care guvernează fabricarea pătuțurilor, a paturilor supraetajate și a altor tipuri de mobilier destinate copiilor. Cu toate acestea, există totuși alte considerente de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați mobilier pentru camera de copii.

Toată mobila trebuie să fie bine construită și să poată rezista la uzură. Nu ar trebui să se clatine sau să se încline. Adesea, producătorii vor include nivelatoare care pot fi ajustate în cazul în care podelele inegale reprezintă o preocupare.

Toată mobila din camera unui copil ar trebui să fie adecvată atât vârstei, cât și înălțimii. Mobila ar trebui să aibă colțuri rotunjite. Sertarele, ușile și capacele ar trebui să fie ușor de deschis și de închis.

Asigurați-vă că finisajul, vopseaua sau colorantul sunt non-toxice, mai ales atunci când decorați camera unui bebeluș sau a unui copil mic.

Fixați orice obiect înalt, cum ar fi o bibliotecă, un dulap sau o comodă, cu un kit anti-înclinare. Scara și balustrada de siguranță de pe un pat supraetajat pentru copii nu trebuie să fie libere sau fragile.

Verificați capacitatea de greutate a produsului, în special atunci când cumpărați un pat supraetajat sau un pat cu rotile. Dacă un copil are mai puțin de șase ani, acesta ar trebui să aibă patul de jos, deoarece pentru patul de sus sunt implicate scări și cățărare. Rezervați patul de sus pentru fratele mai mare.

De asemenea, pentru copiii sub șase ani, alegeți un pat cu o tăblie solidă în locul unuia care include spații, cum ar fi bare metalice sau zăbrele.

Iată câteva lucruri care vă pot ajuta să aveți mai multe idei pentru camera de copii:

  • Stabiliți un buget – decorarea camerei unui copil are ceva aparte. Poate că arată fantezia părintelui, dar pătuțul somptuos, căluțul diabolic de scump sau patul cu baldachin nu pare extravagant până când nu vine nota de plată. Dacă aveți un buget, atunci puteți repartiza suma exactă a pieselor de mobilier esențiale pentru a avea mai puține facturi. Acest lucru vă poate ajuta să îi faceți pe copiii dumneavoastră să se gândească la un buget responsabil. 
  • Faceți cumpărături – există multe magazine online care vând mobilier și accesorii pentru camera de copi. Nu contează dacă aveți acasă un băiat sau o fată, veți putea găsi o mulțime de opțiuni pentru ei. Este o idee bună să verificați și să comparați online articole de mobilier similare la diferiți comercianți online. Acest lucru vă va ajuta să găsiți cele mai bune produse la cel mai bun preț.
  • Puteți găsi orice online – fie că sunteți în căutarea unui pătuț pentru copii, a unui pat pentru copii mici, a unui pat supraetajat pentru copii, a unui pat de zi, a unor covoare, a unui birou, a unui dulap, cu siguranță vei găsi sute de produse online. Partea cea mai bună este că puteți verifica și recenziile clienților și fotografiile altor persoane care au cumpărat deja articolul respectiv. Acest lucru înseamnă că puteți vedea cum l-au evaluat și puteți vedea fotografii. Acest lucru vă va ajuta în procesul de cumpărare.
  • Citiți instrucțiunile – trebuie să citiți cu atenție materialul de prezentare și specificațiile înainte de a cumpăra ceva. Acestea vă vor oferi instrucțiuni esențiale privind instalațiile, curățarea, întreținerea și siguranța mobilierului. Pentru că un anumit conținut al mobilierului este adecvat vârstei și materialul de marketing va oferi înălțimea, greutatea, vârsta și toate recomandările despre acesta.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial