Sfaturi despre cum să identifici articolele false

De la încălțăminte Adidas și genți Louis Vuitton până la parfumuri Chanel și cosmetice, se așteaptă ca valoarea totală a bunurilor contrafăcute să crească până la aproape 3 trilioane de dolari. Agenții de marketing lucrează din greu pentru a ne face să plătim o avere pentru ceva, iar oamenii profită adesea de acest lucru, oferind articolele false luxoase, dar pe bani puțini.

Și, deși unele copii arată aproape identic cu originalele, articolele contrafăcute ne pot pune în pericol, deoarece nu trec de certificare și inspecție. Potrivit Bright Side, iată câteva detalii la care să fii atent.

Încălțămintea Adidas. Ochiurile de șiret originale Adidas nu sunt din metal, cu excepția unor modele mai vechi. De asemenea, nu uita să numeri câte sunt. Modelele originale au întotdeauna 6 ochiuri la pantofii pentru juniori și femei și 7 ochiuri la pantofii pentru bărbați.
Verifică logo-ul de pe călcâi. Dacă este autentic, dimensiunea logo-ului umple partea din spate a călcâiului și este executat cu grijă. Perechile false au, de obicei, un logo mic, deformat și scris greșit.

Acordă atenție formei călcâiului. Modelul original va fi plat, în timp ce cel fals va fi rotunjit. De asemenea, ține cont de faptul că Adidas nu a mai lansat de ani de zile pantofi cu etichete pe toc, așa că adidașii adevărați nu vor avea etichete pe toc.

Verifică numărul de serie care se află pe eticheta de pe limba pantofului. O pereche reală va avea 2 numere de serie diferite atât pentru pantoful drept, cât și pentru cel stâng. O pereche falsă va avea întotdeauna același număr de serie pentru ambii pantofi.

Parfum Chanel. În primul rând, verifică aspectul sticlei. Eticheta trebuie să fie realizată cu litere în relief și să fie perfect aliniată. Verifică micul guler din jurul gâtului sticlei. Acesta ar trebui să fie centrat și să se potrivească gâtului.

Uită-te la partea de jos a sticlei. Tiparul nu trebuie să aibă greșeli de ortografie și să fie aliniat cu sticla, nu strâmb. Se compară codul de lot și codul de bare. În varianta originală, vei găsi codul de bare chiar în partea din spate și, de asemenea, în partea de jos a cutiei de parfum nedeschise.

Genți Louis Vuitton. Asigură-te că modelul este consecvent pe toată geanta. Modelul ar trebui să fie drept și să fie o imagine în oglindă a lui însuși pe toată lungimea genții. Dacă un model circular este tăiat pe o parte a genții, acesta trebuie tăiat în același punct pe cealaltă parte.

Verifică dacă există LV-uri răsturnate pe partea din spate a genții. Deoarece gențile Louis Vuitton sunt confecționate dintr-o singură bandă continuă de piele, emblemele LV ar trebui să fie cu fața în sus în față și cu fața în jos în spate. Analizează feroneria și fermoarul genții pentru a verifica calitatea generală a acesteia. Ar trebui să fie din metal adevărat, cu un strat de aur.

Ruj MAC. Uită-te pe cutie. Numele nuanței și codul de bare trebuie să fie scrise pe autocolant. Citește numărul de serie de pe baza tubului. Rujurile MAC autentice au numere de serie care încep cu A, B sau C, de obicei urmate de 2 numere, ca, de exemplu, A44 sau B32.

Verifică logo-ul MAC de pe capacul rujului. Logo-ul MAC real ar trebui să arate ca și cum ar fi aproape sculptat în capacul tubului, iar fontul ar trebui să fie mult mai mic în înălțime, cu literele apropiate. Punctele de pe ambele părți ale literei “A” ar trebui, de asemenea, să fie perfect rotunde.

Miroase rujul. Dacă este autentic, vei remarca un miros suav de vanilie. Rujurile MAC false ar putea mirosi a fructe sau a bomboane.

Blugi Levi’s. Verifică dacă există erori în proiectarea peticului din spatele pantalonilor. Perechile de blugi Levi’s autentice au întotdeauna modelul, talia și măsurile picioarelor imprimate cu litere negre. Acest lucru se datorează faptului că mai întâi se creează eticheta de stoc și apoi se imprimă aceste caracteristici pe fiecare pereche de blugi în parte. Peticul din piele nu va fi nici prea deschis, nici prea închis, iar eticheta nu se va decolora la spălare. Etichetele descentrate sau greșelile de ortografie sunt alți indicatori că perechea este falsă.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda