Șerban Huidu a spus cum a ajuns la „Cronica Cârcotașilor” filmarea cu Andreea Esca înjurând: „Ce era acolo pe casetă era mult mai grav”

Șerban Huidu a fost invitat la podcastul „Fain&Simplu' găzduit de Mihai Morar și a dezvăluit cum a ajuns la „Cronica Cârcotașilor' filmarea cu Andreea Esca înjurând la pupitrul Știrilor PRO TV. Prezentatoarea TV s-a supărat foarte rău la vremea respectivă.

Șerban Huidu a făcut dezvăluiri tulburătoare despre unul dintre cele mai controversate momente din cariera sa, episodul în care Andreea Esca a fost surprinsă într-un clip în care înjura în timp ce se afla la pupitrul știrilor. Invitat la podcastul lui Mihai Morar, Huidu a adus în atenție detalii inedite despre acest incident care a cutremurat lumea media.

Într-un scurt fragment prezentat inițial la „Cronica Cârcotașilor”, Andreea Esca a fost surprinsă fără să știe într-o discuție în care exprima nemulțumirea față de situația de la studio. „Vezi că s-a f***t iar asta, că eu aud tot emisia în casca mea', a fost replica care a provocat un val de reacții și controverse în mediul online.

ȘerSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Huidu a povestit cum înregistrarea respectivă a ajuns la emisiunea „Cronica Cârcotașilor'. Andreea Esca, deranjată de expunerea neașteptată a momentului său de frustrare, a exprimat public nemulțumirea sa față de lipsa de colegialitate a colegilor de breaslă.

„Era un tip din America. El urmărea acolo PRO TV, PRO TV Internațional și Acasă TV. Asta prindea el în America. Avea un echipament mai performant și a fost o breșă la ei în securitate, și el a înregistrat și ce se întâmpla în studio. 

„Ce era acolo pe casetă era mult mai grav. Îl aveam pe Cristian Tabără înjurând Cronica în fel și chip'

El ne-a trimis înregistrarea, dar am decis să dăm din ea doar partea cu Esca. Erau mult mai multe pe ea. I-am dat ulterior caseta lui Sârbu și mi-au mulțumit când au văzut ce era pe ea. Esca voia să mă dea în judecată. 

Noi am dat doar faza mai haioasă cu Esca. Ce era acolo pe casetă era mult mai grav. Îl aveam pe Cristian Tabără înjurând Cronica în fel și chip', a povestit Șerban Huidu, la podcastul lui Mihai Morar, potrivit Click!.

Însă, conform relatărilor lui Șerban Huidu, momentul a avut și implicații pe plan profesional, fiindcă Adrian Sârbu ar fi dorit să-l despartă de Mihai Găinușă în acea perioadă.

„Sârbu nu auzise de Cronică, atunci când cu Esca a auzit. El m-a chemat la PRO TV, însă a vrut să ne despartă. Pe mine să mă bage la PRO TV și pe Mișu la Acasă TV. Mi-a zis: «ce emisiune faceți voi acolo, nu știu, n-am auzit, aia e emisiune?».

Adevărul e că erau unii, la acea vreme, care se așezaseră pe un piedestal și am venit noi atunci să le dam la gioale. A fost deranj mare', a mai povestit prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor'. 

La podcastul „Fain & Simplu”, Șerban Huidu a exprimat și opinia sa cu privire la profesioniștii din industria media, subliniind că Mona Segall este cel mai bun producător de televiziune din România în acest moment.

„Sârbu, după părerea mea, este dezastru ca om de televiziune. Mona Segall e cel mai bun producător de televiziune din România. Lazarov e expirat, îmi pare rău pentru Dan Negru. 

Dar, da, hai să zicem că Dan Negru e cel mai bun prezentator că este natural. Andrei Gheorghe a fost cel mai bun om de radio', a mai spus Șerban Huidu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete