Șerban Huidu a reacționat după ce Rareș Prisacariu a câștigat „Românii au talent”: „Exploatarea lui și moartea copilăriei sunt de condamnat”

Șerban Huidu a reacționat în online, după ce Rareș Prisacariu a câștigat Românii au talent, sezonul 13. Prezentatorul de la Prima TV consideră momentul nu a fost unul potrivit vârstei copilului.

Șerban Huidu nu a ezitat să își spună părerea despre momentul pe care Rareș Prisacariu, băiețelul de 7 ani, l-a avut pe scena de la „Românii au talent'. Copilul a câștigat show-ul de talente de la PRO TV, însă a stârnit multe controverse ulterior.

Prezentatorul de la Cronica Cârotașilor scrie pe blogul său că Rareș are talent și este de apreciat, însă la vârsta lui nu înțelege ceea ce a recitat pe scena de la „Românii au talent'.

„Povestea începe acum câteva săptămâni cu Rareș. Un băiețel din Botoșani a recitat la Virgil Ianțu în emisiune, niște versuri din Eminescu. Toată lumea a explodat spunând că ce nemaipomenit e puștiul. Și da, are putere de memorare și o mimică excelentă. Dar e un copil, oameni buni.

E un copil de nici 7 ani expus la o televiziune, în mii de articole etc. Rareș nu este un motiv de laudă. Este expresia neputinței noastre de a ne găsi adevărați lideri nepopuliști cu carismă și convingători. Nu un băiețel care și-a sacrificat copilăria învățând versuri patriotice reprezintă viitorul. Nici încercarea jalnică de a îl exploata. Viitorul îl reprezintă puterea tinerilor de a discerne, puterea liberului arbitru, puterea unui sistem de valori care să îi facă oameni buni și mai ales corecți.

Asta nu se învață pe dinafară peste noapte, memorând și recitând niște versuri pe care nici nu le înțelege un copil de 7 ani. M-am uitat atent la toate înregistrările. La 7 ani să citești 200 de cărți și să le memorezi? E un talent, dar exploatarea lui și moartea copilăriei sunt de condamnat. Și știți ce e grav? În toate articolele apărute după emisiune, nu am găsit măcar unul să spună asta', a scris prezentatorul pe blogul său.

rares-prisacariu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Și a continuat: „În concluzie: performanța în orice domeniu vine la pachet cu sacrificii. De la gimnastică la matematică, de la înot la fizică cuantică. Mi se pare îngrozitor însă ca nimeni să nu realizeze că zâmbetul sincer al unui copil cu adevărat fericit nu se compară cu nimic. E unul dintre cele mai frumoase lucruri ce ni se pot întâmpla în viață.

Din păcate, asupra multor copii se revarsă frustrările și neîmplinirile părinților. Cred sincer că această formă de presiune trebuie să înceteze. Și cred că datoria părinților este tocmai aceea de a îndruma, asculta, încuraja copilul. Sistemul de valori de care vorbeam nu poate sa apară peste noapte. El are nevoie de timp, înțelegere, înțelepciune si dragoste pentru a se naște'

Rareș Prisacariu a câștigat „Românii au talent', sezon 13

Rareș Prisacariu a câștigat „Românii au talent’ 2023 și premiul în valoare de 120.000 de euro. Vineri, în marea finală, după ce a fost declarat câștigător, micuțul a făcut declarații: „Sunt foarte bine, sunt foarte emoționat pentru că am putut să dau impresie bună și pentru că oamenii m-au votat. Mă așteptam să fiu votat, dar nu să câștig premiul cel mare de la «Românii au talent», deci nu mă așteptam.

Am avut foarte multe emoții și de aceea cred că am transmis foarte mult. Pe toți românii i-aș sfătui să vină la «Românii au talent», pentru că știu că toți au un har', a zis Rareș Prisacariu.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete