Șerban Copoț și familia, infectați cu Covid-19. Cum se simt acum cântărețul, soția și cei trei copii: „Am trecut printr-o cumpănă a vieții”

Șerban Copoț a făcut o mărturisire care i-a pus pe gânduri pe fanii acestuia. Cântărețul și soția sa, Roxana, formează unul dintre cele mai discrete cupluri din România. Cei doi au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță. Recent, prezentatorul emisiunii „iUmor' a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care a povestit cu ce probleme de sănătate s-au confruntat toți în ultima perioadă.

Șerban Copoț, fostul membru al trupei Animal X, este în prezent implicat în mai multe proiecte profesionale, atât în televiziune, cât și în personal. Acesta organizează tabere pentru copii, tabere în care îi învață pe micuți cum să se descurce în natură, cum să facă un foc, un adăpost, cum să se orienteze. Aceste activități le vor dezvolta copiilor simțul responsabilității față de mediul înconjurător, dar și față de partenerii lor.

Dacă până acum era activ pe rețelele de socializare, postând imagini din locurile unde mergea cu micuții, Șerban Copoț i-a luat prin surprindere pe fani cu ultimul său mesaj. Acesta a mărturisit că atât el, cât și soția și copiii lor au fost infectați cu virusul SARS-Cov-2 și nu le-a fost deloc ușor. Cântărețul i-a mulțumit lui Dumnezeu că I-a ajutat să depășească această perioadă, numind-o chiar o „cumpănă a vieții' care te aduce cu picioarele pe pământ, realizând cu adevărat că sănătatea este mai presus de orice alte lucruri materiale.

„Săptămâna trecută am făcut toți Covid. Emoții mari, febră foarte mare, dar acum suntem bine.🤗❤️ De fiecare dată când sunt în cumpănă îmi ridic privirea şi cerşesc de la Doamne-Doamne milă şi putere. Deşi nu rup uşa bisericilor, ştiți de ce cred că mă ajută? Pentru că nu uit niciodată să Îi mulțumesc pentru absolut tot ce am. În orice moment de bucurie, de linişte sau de împlinire Îl chem în gând alături de mine pentru că mi se pare normal să Îl am oaspete şi atunci când mi-e bine. Pace şi multă sănătate, dragilor!

P.S. Consider prea intimă relația cu El, aşadar va fi singura postare pe acest subiect şi nu vreau să pară că mă bat cu crucea în piept. Respect toate opiniile şi religiile şi am făcut aceasta mărturisire pentru că am trecut printr-o cumpănă a vieții care te aruncă într-o introspecție mai profundă decât bani/job/succes etc.', a fost mesajul transmis de Șerban Copoț alături de o poză cu frumoasa sa familie.

Fostul membru al trupei Animal X și soția sa sunt împreună de mai bine de 15 ani. Aceasta din urmă a decis să stea departe de lumina reflectoarelor, ba mai mult decât atât, deși îl însoțește pe Șerban în tabere, ea alege să rămână la hotel pentru a se relaxa și să-și aștepte băieții.

„Soția mea nu stă cu noi. Evident că vine cu noi, dar nu și pe trasee. Noi ne facem expedițiile noastre. Ea stă frumos la hotel. De ce să o chinuim? Nu e genul care vrea neapărat să vină cu noi în mijlocul naturii. Ne-a zis că-s prea multe insecte, că nu vrea să stea să se șteargă cu șervețele și să mergem noi la pescuit, unde vrem noi, că nu are nici o problemă.

Așa are și ea timp pentru ea, să stea la SPA, să-și facă treburile ei cât noi bântuim. Este o situație în care fiecare are de câștigat. Chiar încurajez tații să-și ia copiii și să le lase pe mămici să stea liniștite', a dezvăluit Șerban Copoț pentru ziareonline.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete