Șerban Copoț, secretul unei căsnicii reușite: „Nu e genul care vrea”

Șerbat Copoț și soția lui, Roxana, sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din România. Artistul a respectat decizia partenerei sale de a sta departe de lumina reflectoarelor. Acest lucru pare să le fi adus multă liniște și armonie în frumoasa lor familie.

Șerban Copoț și Roxana sunt împreună de mai bine de 15 ani, iar de aproximativ cinci ani sunt căsătoriți. Cei doi au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță. Artistul este foarte implicat în creșterea și educația micuților, dar și activitățile casnice pentru a o degreva pe partenera sa de la munca full-time de mamică.

Prezentatorul emisiunii iUmor își petrece uneori timpul cu cei doi băieți, Tedi și Alexandru, ducându-i în expediții. Soția, în schimb, nu este pasionată de drumeții și nu merge cu ei. Preferă să rămână la hotel, relaxându-se în alte moduri.

„Soția mea nu stă cu noi. Evident că vine cu noi, dar nu și pe trasee. Noi ne facem expedițiile noastre. Ea stă frumos la hotel. De ce să o chinuim? Nu e genul care vrea neapărat să vină cu noi în mijlocul naturii. Ne-a zis că-s prea multe insecte, că nu vrea să stea să se șteargă cu șervețele și să mergem noi la pescuit, unde vrem noi, că nu are nici o problemă.

Așa are și ea timp pentru ea, să stea la SPA, să-și facă treburile ei cât noi bântuim. Este o situație în care fiecare are de câștigat. Chiar încurajez tații să-și ia copiii și să le lase pe mămici să stea liniștite', a dezvăluit Șerban Copoț pentru ziareonline.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete