Prințul Charles consideră că William și Harry au „modificări extreme de dispoziție”

Prințul Charles se pare că nu știe cum să facă față schimbărilor de comportament ale fiilor săi, William și Harry, sustinând că sunt „imprevizibile ca cele ale Prințesei Diana'.

Într-un fel, Familia Regală este la fel ca orice altă familie: au dezacordurile și concepțiile lor diferite. Se mai adaugă la asta presiunea vieții regale și, pentru unii dintre ei, promisiunea de a sta într-o zi pe tron. Astfel este ușor de observat cum au ajuns să nu aibă relațiile cele mai pașnice unul cu celălalt.

Aparent, însă, unele dintre dificultățile pe care Prințul Charles le întâmpină cu ambii fii ai săi, dar mai ales cu Prințul William, provin din personalitățile celor doi bărbați mai tineri, care amintesc de cea a Prințesei Diana.

„Amândoi au schimbări de dispoziție destul de extreme, la fel ca Diana. Ar putea fi prietenul tău cel mai bun un minut, iar în următorul cel mai mare dușman al tău', a declarat un fost curtean expertului regal Robert Jobson pentru Daily Mail.

Prințul William are sânge fierbinte, ceva ce tatăl său nu prea știe cum să gestioneze.

„Acesta poate exploda în orice moment, ​​de obicei când este frustrat sau când vine vorba de probleme legate de familia sa. Chiar și membrii seniori ai cercului său verifică în ce direcție bate vântul înainte de a discuta anumite probleme care ar putea fi mai bine abordate în alt moment', scrie Jobson.

Expertul regal mai susține că Ducele de Cambridge și soția sa „au uneori discuții aprinse din când în când'.

Expertul regal a explicat că „atitudinea diplomatică' a ducesei a fost utilă pentru medierea conflictelor dintre soțul ei și socrul ei.

Deși ai crede că angajamentul comun al tatălui și al fiului de a ajuta mediul înconjurător le-ar ajuta relația, abordările lor diferite ar putea fi de fapt un stres.

„Ducele de Cambridge a făcut o treabă genială, injectând speranță în dezbaterea privind schimbările climatice, în loc să spună mereu că suntem la marginea stâncii. Inițiativa sa, concursul Earthshot Prize, se referă la găsirea unor modalități de a opri și de a încetini daunele. Prințul de Wales, deși este pasionat, oferă un scenariu apocaliptic', a spus un consilier pentru Jobson.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete