Șerban Copoț, anunț trist despre mama sa: „Stoicismul cu care şi-a dus boala”

Șerban Copoț este una dintre cele mai discrete persoane publice de la noi din țară. Prezentatorul TV alege să împărtășească rar detalii din viața sa, însă acum a făcut un anunț trist despre cea care i-a dat viață. Motivul pentru care a făcut dezvăluirile chiar pe conturile sale de socializare a fost pentru a trage un semnal de alarmă tuturor.

Șerban Copoț a făcut unul dintre cele mai triste anunțuri din viața sa. Discret din fire, acesta nu a rezistat și le-a mărturisit fanilor că a trecut prin clipe groaznice când a aflat că mama sa are cancer și a ascuns boala de toți cei dragi lor.

„Dragilor, de ceva vreme am trăit o situație pe care sunt convins că o parte din cei care mă urmăriți ați trăit-o şi voi. Am aflat că mama are cancer, o boală pe care o ținea ascunsă de o perioadă destul de lungă de timp. Probabil că frații mei nu vor fi de acord cu faptul că am ales să împărtăşesc asta cu voi, însă o fac pentru a vă încuraja să aveți grijă la cei din cercul apropiat', a transmis Șerban Copoț pe rețelele de socializare.

Deși șocul a fost mare, prezentatorul emisiunii „iUmor' a afirmat că nu este supărat pe mama sa că le-a ascuns problema prin care trecea, mai ales că a trecut peste ce a fost mai greu de una singură. Alegerea acesteia a fost de a-și proteja copiii și de a nu-i „împovăra' cu temerile sale.

„Există mai multe explicații pe care le-am căutat pentru motivul pentru care a dorit să ascundă acest lucru – nu a vrut să ne împovăreze pe noi cu veştile proaste sau groaza de doctori şi spitale în România… nu ştiu, poate amândouă la un loc, însă nu am dorit să o cert pentru că nu mai avea sens.

Ca să intelegeți, locuiește cu familia în aceeaşi curte, deci nu vorbim de o persoană care era vizitată rar sau sunată din când în când. Stoicismul cu care şi-a dus boala pe picioare poate fi admirată acum, când a trecut prin operație, însă atunci când am aflat ne-a şocat pe toți. Ea este o femeie foarte puternică, un intelectual cu voință de fier şi dragoste (nu frică) de Dumnezeu care a crescut 4 copii pentru care s-a jertfit constant, însă oroarea față de spital a fost cea care, bănuiesc eu, a atârnat in decizia ei de a ține ascunsă boala. Până la urmă, spitalul a fost salvarea şi s-a dovedit că, oamenii valoroşi şi cu inimă mare sunt şi acolo unde îi era ei groază să ajungă', a adăugat prezentatorul TV.

În prezent, mama lui Șerban Copoț este mai bine, însă va urma o perioadă post-operatorie destul de dificilă pentru cei care au trecut printr-o cumpănă de acest fel. Șerban Copoț și-a încheiat postarea îndemnându-și fanii să fie alături de cei dragi și să-i determine să vorbească despre lucrurile care țin de sănătate.

„Cert este că a trecut prin operație, este bine acum şi vă mărturisesc cu mâna pe inimă că a fost teribil de grea perioada asta pentru întreaga familie. În acelasi timp am redescoperit dragostea şi grija prietenilor care ne-au susținut toată această perioadă. O parte din drum a fost incheiată şi acum pornim pe drumul lung şi anevoios al tratamentului. Aveți grijă de cei dragi vouă şi încurajați-i să vă spună lucruri de genul ăsta. Multă sănătate!', și-a încheiat postarea Șerban Copoț.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete