Nicole Cherry, nașă din nou. Cum a arătat rochia artistei purtată la biserică?

Nicole Cherry este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară. Artista este și mămica unei superbe fetițe care va împlini un an în curând, dar și nășica a trei copilași. Cel de-al treilea este fiul bunei sale prietene, Mălina Avasiloaie.

Nicole Cherry a avut motive întemeiate să sărbătorească sâmbătă, 15 octombrie. Solista Mălina Avasiloaie și stomatologul Alin Gabor și-au botezat băiețelul, iar nași au fost Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa.

Îndrăgita cântăreață a mai botezat în trecut, iar obiceiurile pe care trebuie să le respecte sunt deja foarte bine cunoscute. Dacă până acum, după botez au avut loc și petreceri fastuoase, de data aceasta, evenimentul a fost unul restrâns, urmând ca la anul să se organizeze ceva amplu, odată cu nunta Mălinei Avasiloaie. Cu toate acestea, Nicole Cherry a ieșit în evidență cu ținuta sa. Tânăra mămică a purtat o rochie superbă, de culoare albastră, lungă, cu un accesoriu discret la gât și mulată pe corp. Artista a postat pe Instagram câteva imagini alături de buna sa prietenă, alături de un mesaj emoționant.

„Există prieteni, există familie, și apoi există prieteni care devin familie. 🤍', a scris Nicole Cherry în dreptul imaginilor cu Mălina Avasiloaie.

nicole-cherrySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cântăreața mai are doi finuți în afară de Zian Alin, băiatul Mălinei. Deși adoră copiii și este chiar ea o mămică dedicată și implicată, Nicole Cherry le-a pus prietenelor sale o condiție în ceea ce privește micuții. Ea le-a cerut acestora să nu o lase singură cu ei până când nu vor împlini 3 ani, deoarece consideră că nu s-ar descurca.

„Nu cred că vreodată ar veni finele mele să-mi zică asta, mai ales că ele săracele de-abia mă prind să mă duc la o cafea cu ele, darămite să-mi mai lase și copilul. Poate, în viitor, dacă le-aș spune eu.

Dar oricum eu îmi doresc și vreau, atunci când vor crește și mă vor înțelege, să mergem, să călătorim împreună. Cu siguranță voi fi cea care le va spune că-i iau pe toți să mergem la Disneyland, spre exemplu.

Până la trei ani, nu am de gând să stau singură cu ei. Câteva zile nu. După trei ani te mai înțelegi cu ei, știu să stea unde le zic, zic când le este foame, când vor să meargă la baie, știu să zică dacă îi doare burta, îi doare capul. Știu să zică. Până atunci…', a declarat Nicole Cherry pentru Ego.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete