Sense prezintă noua colecție „Pink Spirit”

Sense prezintă noua colecție „Pink Spirit”

Pentru ca viață este frumoasă, în 2015 se poartă « la vie en rose », romantismul delicat și feminitatea asumată. Este momentul când bobocul se deschide într-o explozie de frumusețe.

Sense

Andreea Tincu propune în Pink Spirit, noua linie creată pentru SENSE, rozul viu și nuanța intensă a florilor de primăvară, fine ca mătasea. Mesajul colecției « Pink Spirit » este universal – « pink happiness » pentru a regăsi candoarea copilăriei și acel roz favorit al fetelor îmbujorate de la primul amor. Roz, culoare a iubirii și a fericirii este mesajul SENSE pentru fiecare femeie – trăiește fiecare clipă cu zâmbet. Și cu un strop de piper roz – mirodenia favorită a vedetelor la Paris.

Rozul propus de SENSE, în ținutele mătăsoase și feminine, este o nuanță vibrantă, plină de personalitate, și totuși atât de delicată, ca un boboc de floare. Se poartă în acest sezon în contrast dramatic cu negrul sau versiunea « full block ». Această combinație este întărită de accente magenta, coral aprins ori roz indian cu un accent foarte fin și prețios de auriu. Nuanța din această primăvară, mai delicată decât roșul aprins al rodiei sau cranberry din sezonul trecut, are ceva din frumusețea zmeurei, fructul adorat al copiilor. Orice femeie la modă a auzit de efectele miraculoase ale « cetonei zmeurei » în sănătate.

Pink Spirit propune ținute universale, ce pot fi purtate în orice circumstanță. Nimic nu este mai versatil decât nuanța de roz aprins: o ținută de zi care face diferența și aduce o notă de prospețime tonică în universul conformist al ținutelor business, sau o ținută elegantă, care poate fi purtată la ocazii speciale cu accesorii prețioase – eșarfe, brățări aurii și mai ales sandalele lejere. De ce nu, chiar în combinația rebelă a cântăreței Pink din « One last kiss »?

O combinație inedită este carmin-alb-negru în imprimeul cu elemente de arta primitivă. Acesta înnobilează o ținută din mătase naturală, vaporoasă, fluidă și tinerească prin talia înaltă, elansată.

Rochie Sense

Piesa cheie a sezonului este taiorul elegant Full Pink. Acest tip de roz, ales cu grijă, pune în evidență atât brunetele, cât și blondele în anul « Marsala » (nuanța Pantone asemenea vinului). SENSE nu a ales un roz pal clasic, ci unul foarte sofisticat, un roz al seducției. Rafinamentul extrem este pus în valoare de croiul unic și de tipul țesăturii, o calitate exclusivă pentru Sense. Taioarele roz fac istorie.

taior roz

Rochia roz are ca singur element …. feminitatea curbelor. Asocierea perfectă dintre linia simplă, sinuoasă, accentuată de clapetele petală, și culoarea vie contribuie la acest aspect « gurmand » asemenea faimoaselor delicii pariziene numite « macarons Ispahan » – cu zmeură și sirop de trandafir.

rochia roz

Bluzele SENSE cu mâneci ¾, croite în linia anilor 50, aduc o notă de o extremă feminitate dublată de caracterul sport și lejer – o senzualitate liberă, tipică femeii moderne. Ea pune în evidență gesturile într-o atitudine decontractată chic.

58

Pentru spiritele mai conservatoare, dar totuși dorind să fie în pas cu ultimele tendințe internaționale în modă, cămașa Pink cu 5 nasturi de aceeași culoare, este alegerea ideală. Această nuanță vie este un clasic al modei, asemenea combinației alb-negru și nu trebuie să lipsească din nicio garderobă. In acest sezon, prin colecția SENSE, nuanța de roz poate fi purtată în croiul la modă care pune în evidență silueta conferindu-i un farmec aparte. Farmecul tinereții.

camasa

Modul în care îți construiești garderoba și mai ales expresia feminității are o mare importanță în acest an. Totul este culoare si culoarea înseamnă vibrație, ne influențează spiritul, starea de bine.

De ce Pink Spirit ? Nimic nu are un efect mai frumos asupra pielii decât rozul tineresc care schimbă, ca prin minune, orice față obosită, orice ținută monotonă, orice ambient mohorât. Este nuanța care îmbujorează și cel mai simplu efect « antiaging » în vestimentație.

Rendez-vous în magazinele SENSE pentru a proba noua colecție PINK SPIRIT și online pe www.fashionsense.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda